【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
又係gay 廉
多謝你又比左個好故我睇
條Link原來話開唔到,唯有貼多次
係我多謝大家陪我就真
其實貓姐嗰度係幾多故事 不過無機會寫
https://www.facebook.com/coooooolicecream/

最後貓姐有冇溝你
凍忌廉:其實我唔係第一個故happy ending

正解
條Link原來話開唔到,唯有貼多次
係我多謝大家陪我就真
其實貓姐嗰度係幾多故事 不過無機會寫
https://www.facebook.com/coooooolicecream/

最後貓姐有冇溝你

佢有更好嘅人啦

趁完故係時候獻醜

正解

有乜故係happy end
有興趣睇下
痴撚線,點解會咁好睇
睇完好撚sad

正解

有興趣睇下

十年故應該算?入坑作。
投訴呀 掛住出呢邊搞到忍者故咁短 不過呢邊happy ending好開心
高汁

正解

有興趣睇下

十年故應該算?入坑作。

其實好多都有twist 既 要諗深d 先會係happy end, sad end 左既故又唔係咁多
但sad 嗰下會好深刻
十年算呀
睇到喊咗
多謝樓主
真人真事?
如果係,阿明而家點
阿奶做到我做唔到既野
好羨慕佢可以死心塌地咁鐘意一個人
投訴呀 掛住出呢邊搞到忍者故咁短 不過呢邊happy ending好開心

其實忍者故唔差架

其實我都好鍾意

正解

有興趣睇下

十年故應該算?入坑作。

其實好多都有twist 既 要諗深d 先會係happy end, sad end 左既故又唔係咁多
但sad 嗰下會好深刻
十年算呀

你明白我諗嘅野 好感動

正解

有興趣睇下

十年故應該算?入坑作。

但sad 嗰下會好深刻
十年算呀

木下都happy end,中間sad姐
我覺得既然用個迷尼串連成個故事, 最尾同女主講番個迷㡳再加個感動位好似好d,宜家完得好似有d 急。

正解

有興趣睇下

十年故應該算?入坑作。

但sad 嗰下會好深刻
十年算呀

你明白我諗嘅野 好感動

如果唔係單純以男女主角有無一齊黎計,咁happy係多過sad既
真係好好睇
Gay 廉
不論你係happy end 定sad end
我地都會睇架
多謝你
樓主呀,講下到最後小藍既答案係咩同依家所有人既近況得唔得

趁完故係時候獻醜

巴打改得好好
我覺得既然用個迷尼串連成個故事, 最尾同女主講番個迷㡳再加個感動位好似好d,宜家完得好似有d 急。

都可以啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞