[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
可惜你完全冇觀點呢
最憎欺凌撚

推到佢上報

咩時勢呀?咁撚好揪唔該去揪popo啦
因為呢個政府,呢場運動,逼迫所有人要對身邊既事作出判斷。
藍絲固然滿嘴歪理,部分黃絲咪一樣露哂底,堆砌論點去合理化自己。
Critical thinking 同你既顏色無關,同你係咪U grad都無關。
係大學讀書,critical thinking真係好重要既訓練。你講嘢俾人一種中學生既感覺,唔可以怪人。
牛丸會唔會被警甴
錄錄吓口供強姦
個社會就係要有呢d人
條女男人樣嚟架喎
你又知法律制裁到佢?
點解會預設咗mk妹就一定會受到法律制裁
鄉黑就一定唔會?

利申返,認同鄉黑加黑警一樣冇法律制裁,但mk妹依家行得走得,又有冇受到法律制裁?
唔好同我講之後會,咁同樣邏輯黑警/鄉黑都可以係之後會
你笑呀?香港現實就係咁
都啱嘅

呢個社會終要有一班咁樣嘅人去墊底
lmlm
未有相,但有電話
其實電話case後面張相 係米相中本人呢
關你撚事咩 食下花生咪算
正義撚上身
人地啲事你又知幾多
14?
我個ex唔係mk妹佢都12就無左啦
利申:唔係我破
有錢吸毒洗乜擔心
多左...300
而家唔係左唔左膠嘅問題,而係做每一件事嘅背後都一定要有正當性,點解要私了鄉黑藍絲,係人為法律制裁唔到佢地。點解唔反對勇武抗爭,係人為和平遊行無撚用。呢個唔係左唔左膠嘅問題,唔通你想無差別襲擊市民同裝修嗰陣有人屌你唔好,唔通係佢地左膠?咁係因為呢啲行為無一個合理嘅正當性先會比人反對,唔係因為左膠。
肥到欣宜咁都幾千蚊q呀 就係有市場呀嘛
咁我個D呢 我都好理性同你討論
出埋貼圖
點解你會認為 佢有 導人吸毒 害人一世?
仲要拉埋去抗爭 相提並論?
屌你又啱姐
下?咁點解你又會預設咗黑警同鄉黑之後都一定唔會受到法律制裁?光復咗香港之後佢地一定會受到制裁
所以講之後會唔會制裁只係晒氣,而係睇當下有冇
我見到佢行嚟行去唔係坐緊監,咪認為佢導人吸毒完都冇受到法律制裁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞