[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
小朋友 你聽到黑警死全家呢句係咪會打冷震?
見到手足私了啲仆街爆哂缸係咪會喊?
牛丸呀化,你隻MK妹如果有上連登睇到個留言
我想同你講,咁撚好打,就同我打飛機啦
BTW條女賤你咪自己同佢打過,同埋條仔呢又唔撚柒打?條女臭閪,但你都應該係俾人呃撚完當自己情聖又走返去俾人呃嘅傻閪
牛丸
16碎
勁x10000000000令
唔好以為佢好恰 佢好打得嫁,
勁串,有錢(啊爸係全球第二富,但好忙 一年先返泥1次)
,bff係丸同丸同丸
條女導人吸毒又唔係焗人吸 咁易比人導到嘅就係佢自己on9啦 再者你係當事人你又知佢係講緊事實?睇條片你可以知道咁多嘢?唔講我以為你係個個咩貢丸本人添喎 牛丸喺Facebook話件事之前已經報咗警處理左 點知原來個臭雞又講大話 根本冇報警仲話人哋報警要打多一次 你啲柒頭最鍾意炒車 以為自己好撚醒
好心你啦傻尻 係到合理化件事 欺凌就已經係錯啦 講嘢完全冇point 淨係一味係到重覆 再者你睇吓支持我觀點 同質疑你嘅人有幾多 就知你自己幾有問題啦 不過我覺得同你啲傻仔講到黎都晒係因為你都聽入耳 因為你淨係活係自己世界 唔知你同藍絲有咩分別
好似呢啲mk妹咁
十幾歲 毛都未岀齊就比人屌到反艇
唔應該埋單啦下話
貼錢都唔想屌
小朋友至少我唔會見到個阿嬸俾人打仲會歡呼打得好 知唔知呀柒頭小朋友MK仔
已報驚,打人者等俾黑驚強姦
其實你睇佢的回覆就知佢一定係其中一份子,不如佢襯聽日報紙未出這新聞之前講哂所有詳情出來,加下同情分都好,反正就算講唔講最終都一定有狗上門,到時報紙都係會報
幫人教女 真係辛苦哂
而家好快輪到自己畀魔警調教

希望到時
咪撚影口供紙 扮手足
要我哋眾籌食沙律
醒目既人 動口不動手
佢既行為 都反映佢智商有幾低
醒目有限
MK妹對腳

仔有乜好爭,換過第二個啦
我有睇你觀點呀,你既然話欺凌已經係錯既話,咁請問係你認為私了係咪錯?淨係答我呢個就得
聽講係螺旋丸
咁撚古怪啲下巴..恐9怖
嚟隻打手真係打足成晚
收皮啦童黨,好撚煩唔好喺度洗版
笑咗,馬蹄露俾人打嗰陣你唔衝出嚟愛護佢既?
定你有,我唔知
邊撚個牛丸 牛丸淨係識一個 東方女教練
你係咪盲㗎?你覺得私了鄉黑藍絲黑警可以同私了mk相提並論已經證明你思考能力好有問題兼你係弱智 攞啲完全唔可以相提並論嘅嘢嚟比較 你係咪唔知咩叫凡事有分輕重啊 炒車啦柒頭 知道你係其中一份子啦仲咁猖狂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞