[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
以為跟大佬好撚勁啊 起鳩佢地底啦
咁撚大條片睇住佢地打鳩個mk妹都咁樣講
你同721拍哂出黎之後警犬果d鳩up有乜撚野分別
真係友愛班MK
真正ip都唔洗check
mk搬咗上屯門呀你唔知咩
你都弱智 有人蝦你班狗唔會做野
近排咁多炸彈案 一定即刻做野
其實幾時比人打㗎 見佢三個鐘前仲覆緊人嘢
成班都友愛坐開
牛丸姐係真係大家姐黎
但有錢中產通常都唔會比仔女讀band3又學壞到咁掛十幾歲仲讀緊中學中產父母都唔會比佢地染髮啦父母都係靠偏門揾食既機會大唔大 呢類人又有錢 家庭教育又柒 所以就養左呢班淨係識著潮牌既垃圾岀黎
happy些牙下拉
自己食自己事
帶人去食就仆街死
牛丸
無錯 做錯野承擔責任就緊局
片入面話被人打果個做人第三者導人吸毒
所以佢嘅後果就係比人圍住打
而打人果班亦都要承受返佢地嘅責任
2邊人做得呢d野 都係要負責任
你真係傻尻嚟架喎..你唔係扮架喎 你知唔知點解要私了啲鄉黑藍絲啊?俾個例子你啦柒頭721
好心你唔好衝出嚟柒啦 講到打人好似正確咁
不過睇你條柒頭都應該係牛丸啲打手連個連登ac名都可以改到咁撚mk
似係凱婷班孫仔孫女
認真 可以搵返上面嗰啲話要保護嗰個女仔同埋話我見到就會打返佢哋轉頭嘅巴打 搵日夜晚去個球場撞佢地幫個女仔報仇 連登仔個個都好打得唔好當我地係流

利申:連登仔可以一打十
屌你我芝心丸
認同
你起被虐者個底做乜撚?
你係都起施虐個底啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞