[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
你都on9 你攞mk童黨同抗爭者比?
21世紀 打第一下就應該走啦
屌 自膠

認乜鳩 社會垃圾牛丸係FB 個POST 留言都係話條女做第三者咋
所以話幾撚ON鳩 如果牛丸話佢自己識飛 你一定信佢識飛
點解? 因為條片牛丸咪講撚左囉
依D咁既濕鳩MK妹講野都有人信 你仲天真過黑鮑
一堆社會垃圾 去人格謀殺被打個個 合理化佢地行為咋
認認認 一堆人圍撚住黎打 有可信性?
MK文化 冇可疑
仲話之前已經報咗警處理 但係當事人表示冇因為社會垃圾牛丸恐嚇佢如果報警嘅話都會再打多佢一次
冇氣質着咩都柒
同支那人一樣
幾多名牌都有柒味係到
着起龍袍都唔似太子
個名有個 丸字(同音)
或者姓劉
佢就係牛丸FCed
睇完條片仲有無連登仔懷緬mk妹
唔好理佢啦,條友非黑即白
講事實又覺得係人身攻擊
咁你係咪即係贊成黑警濫暴?

正正因為香港法治有失所以令到黑警可以濫暴

從來無正常人會覺得私了係一個正確嘅行為
私了只不過係一個面對法治不公之下無奈嘅行為

refer 返我哋呢個情況,當事人嘅糾紛係可以用法律嘅途徑去解決,用私刑係破徹底地破壞緊呢一場革命爭取嘅嘢
nobody should take the law into their hands

我哋唔應該本末倒置, 暴力係爭取公義同公平嘅手段,唔係暴力應該取代於公平同法治, 用暴力去勸喻別人嘅手法 係極權統治

所有認為暴力大於一切嘅,完全係反社會,亦無先進社會會容許呢個想法,得isis 先會buy你
你識咩阿 J.COLE 係上帝全知全能阿
仲有佢諗野好撚天真白鳩痴 諗野諗埋一邊
感情世界無分第三者,從來都無對錯可言,殺人其實都無話對錯,只不過文明社會講求道德,唔會話順便去殺人,而都有法律規定,亦都會規範自己唔做小三,人地做小三受到了懲罰,但打人個班人,等坐監喇

做小三係抵死,但打人個個更加抵死
但係唔推文驚推唔到見報
入嚟見到啲腳腳腳腳腳
都幾ok
長肉多少少就好
原來mk妹仲未絕種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞