[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
唔算偽善,只係大男人主義,見到個「弱質纖纖」既女仔俾人打,就熱血上腦做鍵盤戰士為女仔出頭姐
如果嗰個係一個面目可憎既阿嬸,佢地就會歡呼打得好架喇
比人打個個話唔係喎 你有冇追架
照你咁講,秀茂坪童黨燒屍案既受害人一定係抵撚死,好乞人憎啦
成班爛坦打一個𡃁妹 呢個就係欺凌 有咩好爭辯? 你個腦係咪有啲咩毛病
Sorry 我唔理邊個岩定錯,但如果比人打果個係我識嘅人一定幫佢打柒班mk。係好撚自私架

雖然有班連登仔話條女教人吸毒又勾人條仔,仲話打佢係教醒佢?話法律報狗無用!但係我睇唔出打人拍片果啲係係諗住打醒佢,下下打頭、拍走光有咩意思?似係發洩多啲喎

如果係條女打人先撩皮我無野好講。但睇到有班連登仔話打撚死佢申張正義就覺得好嘔心!咁樣你地同班狗有咩意思?

利申好撚支持以暴易暴
本身已經殘撚到閪 坐完出黎應該無人會埋單
中伏
連登仔
佢有冇做錯先
如果有所謂黃絲做啲仆街野俾狗咬,我爽都嚟唔切啦
俾埋例子 賣假口罩、呃家長錢、借運動食女
廢事又俾你班友以偏概全
原來中國西
錯 如果係藍絲廢老黑警就最好打撚死
屌你
呢個正
你知唔知自己係到認真講緊鳩野 歪理?你覺得私了鄉黑可以同私了mk相提並論已經證明你思考能力同觀點好有問題
你所有嘅所謂嘅論點都係夾硬話自己眼中嗰套道德公義就係正確 所以同你講到曬尻氣 講嚟講去三篤屁
好心你唔好柒啦 問你問題答唔到又話你屌鳩你 真係笑撚死早啲瞓啦mk小學雞
屌你閘撚住
過去大半年大把00後
全部都生生性性
721,831俾人打個班人可唔可憐?佢地做過咩咁乞人憎?
咁成班後生仔打一個藍絲廢老,又係唔係欺凌?
如果唔算既話又係唔係雙重標準?
算啦條柒頭冇撚腦架 懶係以為自己好撚有想法
見到班mk 00後,04年先得16歲,講哂粗口,扮哂型,扮到好似好大個咁就忍唔住笑
呢個post啲蠢西太多 好撚難溝通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞