[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
你唔好撚柒啦 又重複啦 依家佢係咪逼佢吸毒啊關你撚事呀?仲要係咁攞手足嚟比較完全冇撚得比較 其實咁多人屌你你就收皮啦好冇啊講嘢又冇point 其實你係咪牛丸姐 係就講啦人小小認咗佢啦柒頭
係咪唔夠講就一定要人生攻擊?
Btw u grad

我搵十條友圍撚住你 未打鳩你都嚇到你意自己係傻鳩啦
咁你係踩傻鳩啊?
鍵盤戰士排骨仔真係好撚弱智
係阿 你又偷換概念啦
無啦啦變咗做「打人既藍絲」
算啦 你真係唔好柒啦 柒到我唔敢睇啦大佬
你就左膠已blocked
唔識,咁你又識唔識?
我睇片就見到佢自己默認咗,自己主觀地認為佢抵死姐
佢嫁人/被人娶 嗰陣
都唔係呢啲look啦

同埋佢哋圍埋私了、欺凌
你先覺得mk啫
衣著其實無問題
好多後生妹妹都係咁著
你一定識佢地啦,咁確定人地搶人男友、導人吸毒。

私了就係犯法,無咩好爭論。
黑警既所作所為,大家係有目共睹,好多時係直播咁FC。

搶仔呢D私人恩怨,你點撚樣FC比公眾知?一段片呀?你話你識佢就係呀?

拍片又點解釋?公眾知情權?當自己係FA?生活記錄?

成段片最撚FC既唔係有冇人值得被私了,係施暴者既厚顏無恥,同埋你既嘴臉
牛丸 BTW成班死臭飛 都係社會垃圾 遲d等出黎做低等工 著衫又著到咁能柒 雞咁
冇錯
的確而家有好多後生妹妹係咁樣着
但我覺得誇張囉
咁細個已經買咁多朝牌
遲吓係應該不得了
重點都唔係咩look
係人格有問題
就算第日點變都好
內心咁醜陋、惡毒不了
我睇你水平咁低 真係唔似大學生喎。人地描述緊一個做出欺凌行為嘅社會垃圾 佢中學都畢業唔到。呢個點睇都係客觀描述 點會係人身攻擊呢?
有證據實坐緊牢
請善用不推文
講得好
非法禁錮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞