[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
要認下對腳先
咁你又知唔知點解佢地要私了條女呀?導人吸毒呀
導人吸毒俾人打唔係抵死係咩?

撚唔知點解要私了咩,唔通我抗爭做過啲咩又要自爆同你講呀?我依家係問緊你私了鄉黑同私了mk妹係性質上有咩唔同呀,大家一樣都係暴力一樣都係違法,咁點解私了鄉黑就得,私了mk妹就唔得先?

我正正就係覺得係不公義既情況下選擇私了無問題,所以班mk妹選擇私了一個導人吸毒既仆街同樣冇問題,佢地自己承擔返私了之後既責任咪得囉,你做乜鳩要企係道德高地屌鳩人?

Btw 唔明j cole有幾mk,你識佢嗎小朋友?
紅衫得喎
算啦貢丸姐啲打手嚟 一係就係冇撚人性個啲人嚟
小你地老母三咩
二奶就二奶啦
講到尾你想表達既就係比人條女無錯定點?
我真係唔明
叫大家笑下算
都要被人關我撚事
咁點呀而家 你去到幫條女咩 你會唔會呀
唔會咪又係睇完算數
可憐之人必有可恨之處
十幾個圍一個都冇人幫 可想而知佢幾乞人憎
兩條都舊架
叫大家睇完算叫做扮大佬
點撚知你咁樣定義扮大佬
真係唔好意思
好掂喎
我都follow左
佢accept就識做啦
哇屌,佢TAG果班FD有個好似幾屌得
好人好姐睇下韓劇去下旅行咪算鳩數囉
吸毒又群埋班垃圾MK(自己都係)
BTW呢啲女過幾年真係扮返正常又可以拎個閪當八達通嘟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞