[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
咁你咪又係打手唔係咁雙重標準啦
牛丸
+1 我都會。下次叫埋我
利申散打十五年
佢係啊嬸咩?九唔搭八 講緊阿嬸無啦啦講馬蹄露 你唔好撚話講你阿媽
鄉黑同黑警係攻擊普通市民,然而法律冇制裁佢哋所以先至要私了。你呢啲係個人糾紛,唔好攞嚟同手足比,簡直係侮辱
其實你唔好柒啦咁多人屌你
「欺凌」定義指的是一種長時間持續的、並對個人在心理造成恐懼、身體和言語遭受惡意的攻擊,且因為受害者與霸凌者之間的權力或體型等因素不對等,而不敢有效的反抗。

咁條片入面咪有個𡃁妹比人欺凌囉

你唔識我教你 欺凌係唔岩嘅 知唔知啊
係呀所以佢哋下一代又係一個死循環
中學都未讀完就買呢啲
大佬起碼入到U先買啦
入場券都未有就用呢種形式去增值自己
到最後只會成為負資產
你係有冇睇我打既野?

私了呢一個行為係啱定錯,係要睇被私了既人做過啲咩。鄉黑被私了係因為佢地做過啲仆街野,而今次條臭閪被私了同樣係因為佢做過啲仆街野,咁兩者性質有咩唔同?
搞清楚,我唔係講緊私了mk,係講緊私了呢條導朋友吸毒既仆街臭閪,你唔好係到偷換概念
係就叫埋我啦 散打左十狗幾年都未試過比賽以外用
收皮啦 屌你老母
關左膠乜撚野事?
你拎社會垃圾牛丸 同 前線抗爭兄弟相比 無野阿?
咪撚侮辱 前線抗爭兄弟屌你老母
牛丸為香港人咩

你又知勾fd條仔 導人吸毒? 你好撚清楚成件事咁WO
好撚彩牛丸無話佢自己識飛 唔係佢真係識飛阿 笑撚死
中學都畢唔到業嘅社會垃圾唔好出嚟講咁多嘢
慳返啖氣啦巴打
你好難嘈得贏啲聰明嘅人 但都仲有可能
但係你絕對坳唔贏啲弱智嘅人嫁

條垃圾根本就係揀comment黎覆
睇到一兩個論點弱啲嘅回覆就爭住黎咬
近機~ 其實打mk仔好撚爽 打完返唔到轉頭 你會好掛住佢哋 最後就會成日搵佢哋出嚟 然之後濕鳩佢哋一鑊發洩 利申中一個中毒者
佢條片咪認咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞