[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
拍片 個個講到好撚好笑咁,又打燈又話人阻鏡頭
歡迎有人起埋佢底
哇屌𠝹腳
有無前因後果方便整懶人包 最憎人bully
係手足
我就覺得呢啲社會垃圾 佢地有佢地玩 話鳩知你抗咩爭
唔好殺到佢地蒲開既地方就得

佢呢啲 肺炎仲去蒲既mk妹
幾何會理政治呀
對比前幾年張相 落左狀應該好樣衰
facebook del佐
好耐無見過hk呢種mk啦
人起朵佢起朵牛丸
backup放上youtube 咸網
其實我都覺得全段片最令人討厭都係拍片果個的說話,完全似係揾個人打來為娛樂來拍片
呢個先係紅衫 上面起錯底
雞樣
好似支那閪
搶人條仔不予置評,導人吸毒就真係,當吸取教訓啦,係抵撚死既前提係,有無屈鳩佢先,大家都唔知嫁喎
唉我認真同你講邏輯道德公義,你就全部唔撚理淨係識一味屌
做乜鳩姐你,咩歪理當道理,你支唔支持抗爭者私了鄉黑先?支持既話係咪代表你鼓勵佢地犯法?如果打人係唔啱,咁係咪代表私了唔啱先?(唔用手足呢個term喇,你太on9了)

我又幾時要出嚟攞光環同你講我好清楚私了呢種行為背後既原則同道德觀念姐,你就一味淨係識起勢咁亂屌我mk小學雞,不如試下用返少少論點嚟講啦
真係唔知邊個係mk仔得啖笑
得一張 算啦咁
dllm十幾個男嘅望lun住條女被虐待食花生都算 仲打燈 連登仔女推到你地pk
痴撚線世界
就算係同路人都要照屌

我絕對支持麻包袋
比如車斷人地既腳果個的士佬係應該當場比人打死
但要有充分證據 證明佢係抵死既情況下先可以咁

呢加單野得呢條片 就應該淨係就住呢條片黎討論
點解要急住各打五十大板?

咁樣同狗話
「你出現係果到 就預左有風險」 - 你都有唔岩
呢d戇鳩說話有乜撚野分別
咪係 講d嘢成個on9咁仲以為好威好型 最撚賤就係呢個 冇人講佢既
請認住五毛
可能去考狗/搵毒撚埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞