[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
乜都唔知幫左先
唔好再拎政治野黎比較
我純粹以我聽到睇到既野黎講
請問你有咩邏輯可言?你講既論點又係建基於乜嘢事實?單單呢一段片?定係你識佢本人?
乜都唔知踩左先
好心唔好以為你自己會咁樣人哋就係咁啦 冇人想知你幾撚仆街冇人性 不過依家大家都知
講真我又覺得班mk這樣圍,被打果個又唔擋唔還手,應該都唔係屈佢,只係唔知係去到點的程度
但爭仔就點都冇理由這樣打,而且聽拍片果個的旁白我真係唔覺得有幾將這2件事當回事,只係在娛樂就打人多
屌係喎
唔講睇唔到
真係不撚知所謂, 垃圾都不如, 成班以為自己好撚型咁~! 真係大撚曬咁款~!
你個比喻係幾好
但我係聽條片講既野作出結論 如果fc左片中人鳩噏我向片中受虐者道歉
都係果句 如果你比十幾條友圍住黎打
你仲可以還手又剩咁 我只能叫你一聲「猛將」
又嚟 六舊腹肌潮文?
咁撚好打
唔撚出去打警甴
[url][/url]

紅衫IG
福福相都扶住個頭
睇撚完條片, 簡直不知所謂~ 衰過垃圾, 佢哋仲以為自己好撚型大曬咁, On99 真係 ! 屌 一開始我以為係拍網劇咋~!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞