[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike
咁之前火燒廢老 人地影相就打鳩佢嗰啲咪錯哂
Btw我依家都係認同要私了導人吸毒既mk,而唔係一個無辜既mk wor
mk妹妹 快d著草啦
Show Blocked User - J.COLE )
真正邊爐家族
嗰隻老翻pepe真係害人不淺
柒撚到呢
究竟邊撚個將呢啲淘寶貨引入嚟
殺唔殺人 打唔打人 我唔撚知.
但見到有人拉埋去抗爭 乜乜左膠 相提並論 我就著撚左
根本兩回事

BTW 咪撚用小三 用返做第三者
瀨篤尿黎睇吓先啦
食晒成包都得添啦
sor 第三者
牛丸咪即係紅衫
放心啦 其實唔係你問題
左膠就係咁多
導得人吸毒既預左比人打
同恐龍一樣
成班都壞撚過凱婷
所以我咪就係講緊係係不公義既情況下要私了囉
我認為導朋友吸毒好撚仆街好撚過份,條友又冇受到法律既制裁冇俾人拉,不公義,咪贊成條友俾人私了,就係咁。

跟著就會有人出嚟講你又知條友唔會受到法律制裁,可能遲啲會呢,屌佢仲行得走得唔係坐緊監,咪就冇受到制裁囉唔通私了啲未受到制裁既藍絲,就會有人屌可能之後就會受到制裁,唔應該私了佢咩
我覺得佢唔覆你 扮睇唔到
再白啲,
鄉黑係仆街,私了仆街冇問題
黑警係仆街,私了仆街冇問題
咁當呢條臭閪搶人男友、導朋友吸毒咁仆街,
私了呢條仆街又有冇問題呀?

你係咪on9 你句野根本前提有問題
鄉黑係仆街,而法律制裁唔到佢地,私了仆街冇問題
黑警係仆街,而法律制裁唔到佢地,私了仆街冇問題
呢條臭閪搶人男友、導朋友吸毒咁仆街,但係法律制裁到佢,私了呢條仆街就有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞