[突發 有片] 牛丸上位 繼最壞凱婷 同中四誠哥後又一力作

1001 回覆
432 Like 39 Dislike

牛丸 你夠16未
你咁既樣 邊個想拮你
俾人打到個頭甩咗,要扶住佢
好撚7
狗也不屌
就比人拉lo,牛演
查實底褲有乜好影

除埋底褲影就話啫
老實講句
有強姦無焗賭
條女導人吸毒又唔係焗人吸
咁易比人導到嘅
牛丸咪要出頭好多獲

btw Mk仔女係主要勞動人口來源
都未至於一無是處啦
MK妹幾年後又可以進軍色情行業出黎擺
呢個年代畫質仲咁差⋯ 我都以為有人搬返以前啲片出嚟
你搞清楚 果個situation係人地示威緊 有藍絲主動挑釁 郁手郁腳 差佬唔理 咁咪比人私了囉

依家個𡃁妹比人欺凌 就係事實 唔洗合理化件事
2020 仲玩 三五成群。痴撚線
sorry, 或者我打太大段野想簡略而用錯詞
我個重點係你睇佢的反應,完全冇嘗試擋人打佢,又冇嘗試講唔好打/道歉/任何說話係嘗試停止比人打,所以睇落似已經一早知同埋接受左要比人打
當然我都係唔認同佢要比人打,亦唔覺得打佢的人真係如樓上所講的原因去打,因為拍片個旁白令到整段片似娛樂多d
其實點做到 $1000樓下啲機畫質都未至於去到咁 仲要有晒打燈
要咩標準 先唔會埋錯單
你睇完一條片就可以作出結論
如果陣間有另一條片,吹另一個風向,你係咪又生多個結論?
你既結論係咪真係會「結」?
9up完,傷害已成,道歉會唔太廉價?

我都係想大家注意一下言行,咪睇完條片就做判官
一定多過兩支先
你所謂問既問題全部都冇point咁我答你囉,唔知,我唔認為自己講緊歪理
我只係唔理解點解會有人唔肯承認自己雙重標準
私了呢一個行為係啱定錯,係要睇被私了既人做過啲咩。鄉黑被私了係因為佢地做過啲仆街野,而今次條臭閪被私了同樣係因為佢做過啲仆街野,咁兩者性質有咩唔同?
搞清楚,我唔係講緊私了mk,係講緊私了呢條導朋友吸毒既仆街臭閪,你唔好係到偷換概念

再白啲,
鄉黑係仆街,私了仆街冇問題
黑警係仆街,私了仆街冇問題
咁當呢條臭閪搶人男友、導朋友吸毒咁仆街,
私了呢條仆街又有冇問題呀?

你可以同我爭論點樣定義一個人係仆街,仆街到要俾人私了,呢個係主觀道德價值觀判斷,而唔係一味淨係識好似藍絲咁雙重標準咁屌人滿口歪理,而一個論點都講唔出
師兄食開屎?
送呢班廢青返大陸 就啱啦。點解無人叫停?!
16碎,食得唔會衰十一好想晚晚瘋中出佢,屌到佢大肚
估下佢幾歲破處
睇左咁多個comment 都係 你最中肯 睇到笑左
連登仔最想要嘅mk妹出現了
佢受害者ig名同張圖個ig名都唔同嘅 而家咁撚多個ig邊個先係
佢意思係16歲點解嗰款咁老
似26多過16
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞