英國留學吹水區 4月號

526 回覆
7 Like 0 Dislike
夜晚唔開窗好焗,開又有蟲飛入黎點搞

我住咁耐英國都冇乜蟲飛入房

我果邊成日都有
有冇新人想入Brunel
報左UEA foundation
佢指明要考ukvi 本身gcse成續已經唔係太好 所以佢要我黎緊考AS要拎到2個D 唉 好驚冇書讀冇學校收

唔係嚇你 我有朋友讀過uea foundation 佢地話好難升上去 好多讀完都要再出去搵international year 1讀
佢指明要考ukvi 本身gcse成續已經唔係太好 所以佢要我黎緊考AS要拎到2個D 唉 好驚冇書讀冇學校收

Uea foundation 好似幾伏
夜晚唔開窗好焗,開又有蟲飛入黎點搞

我住咁耐英國都冇乜蟲飛入房

我果邊成日都有

陰公

不了

唔係嚇你 我有朋友讀過uea foundation 佢地話好難升上去 好多讀完都要再出去搵international year 1讀

我agent話我冇得讀international year 1 因為我係年頭出世喎

Uea foundation 好似幾伏

伏既意思係⋯?

我agent話我冇得讀international year 1 因為我係年頭出世喎

關事㗎咩

關事㗎咩

我知道依家foundation轉左policy 因為我有啲師弟妹有問我呢個問題 好似話依家tier 4 general淨係可以讀兩年唔係大學既course
眾所鳩知 好多人黎讀gcse/6th form都係會大過啲鬼一年 如果咁唔好彩係6月前生日 姐係就算你申請visa既時候係未夠18歲 攞既係t4 child 但只要你一18左 就會自動變左t4 就等同sixth form個兩年都係攞住t4 general 就冇得讀foundation 個policy真係唔知做乜鳩 好多師弟妹讀art 跟住讀art又好多require foundation 真係好慘
Anyway 點解apply得foundation 又唔可以international year 1 唔make sense
有冇London巴絲記得3-4年前 bond street個頭 Disney store個邊有間賣椰青既舖頭 個陣成日去買 但後尾就唔見左
利申 極鐘意飲椰青 依家係m&s買

冇 都係飲ms or innocent

M&s最好飲 其他牌子真係飲唔落口 innocent orange with bits 一特價就入貨

介紹你飲呢隻 肯定係最好飲
whole food / Selfridges food hall有得賣,大概£2-3一個
飲完仲可以斬開佢食又滑又爽嘅椰子肉

關事㗎咩

我知道依家foundation轉左policy 因為我有啲師弟妹有問我呢個問題 好似話依家tier 4 general淨係可以讀兩年唔係大學既course
眾所鳩知 好多人黎讀gcse/6th form都係會大過啲鬼一年 如果咁唔好彩係6月前生日 姐係就算你申請visa既時候係未夠18歲 攞既係t4 child 但只要你一18左 就會自動變左t4 就等同sixth form個兩年都係攞住t4 general 就冇得讀foundation 個policy真係唔知做乜鳩 好多師弟妹讀art 跟住讀art又好多require foundation 真係好慘
Anyway 點解apply得foundation 又唔可以international year 1 唔make sense

英國佬
有冇London巴絲記得3-4年前 bond street個頭 Disney store個邊有間賣椰青既舖頭 個陣成日去買 但後尾就唔見左
利申 極鐘意飲椰青 依家係m&s買

冇 都係飲ms or innocent

M&s最好飲 其他牌子真係飲唔落口 innocent orange with bits 一特價就入貨

介紹你飲呢隻 肯定係最好飲
whole food / Selfridges food hall有得賣,大概£2-3一個
飲完仲可以斬開佢食又滑又爽嘅椰子肉

Harrods有冇
東南部jj留名

絲打你好

你好
緊急問題,希望各位巴絲打解答
有無船/空運返香港公司推介,應該要運一個標準大gip,大約30公斤
感謝,叩謝
有無船/空運返香港公司推介,應該要運一個標準大gip,大約30公斤
感謝,叩謝

由倫敦運返香港
感謝,叩謝

seven seas
5月號已開
感謝,叩謝

seven seas

平靚正?
感謝,叩謝

seven seas

平靚正?

Erh我fd用過話ok lor
感謝,叩謝

seven seas

平靚正?

係kent讀緊既又想讀多個朋友既話
可唔可以加我tg做個朋友
讀緊個course好多大陸人都冇香港既

我識下年大P 好靚仔
感謝,叩謝

seven seas

平靚正?

好貴囉

我識下年大P 好靚仔

Brunel 都有kong soc?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞