英國留學吹水區 4月號

526 回覆
7 Like 0 Dislike
好無人讀exeter 好驚過到去識唔到人

暫時冇聽過

無聽過exeter?

有上Lihkg 嘅
好似冇Exeter

多唔多香港人 好驚過到去識唔到朋友

唔係話超多 一般多啦 識唔識到朋友就睇自己啦真係
有無人試過搭Quatar/Ethiad飛英國 感覺如何?

Quater應該多d
唔好入IC 好撚辛苦

有個ic仔依家喺bham輕鬆食女ing
唔好入IC 好撚辛苦

邊個求救

Yr幾呀 tg搵我呀 14號有飯食

Qatar幾好我覺得
佢地個價你好彩既話可以6000左右來回
啲食野質素都唔錯 好過垃圾ba 同cx多多聲
用緊787飛hk 都幾舒服
仲好似係上年最佳航空公司
但Heathrow 飛t4 就麻煩啲

ethiad我就無搭過

BA邊撚到差
唔好入IC 好撚辛苦

邊個求救

你ic?

唔係
唔好入IC 好撚辛苦

邊個求救

你ic?

唔係

唔撚約d咁串嘅
下年想轉去Keele
有冇巴打 絲打讀緊

Qatar幾好我覺得

ethiad我就無搭過

唔該巴打 Qatar係咪都有學生飛賣?任改同2個23 kg喼

邊個求救

你ic?

唔係

唔撚約d咁串嘅

唔係阿 問下啫 以為相認po
yr 2 你比你tg 我吖

邊個求救

你ic?

唔係

唔撚約d咁串嘅

唔係阿 問下啫 以為相認po
yr 2 你比你tg 我吖

下年想轉去Keele
有冇巴打 絲打讀緊

尋日先同個絲打食飯
佢ug keele

Qatar幾好我覺得

ethiad我就無搭過

BA邊撚到差

好差囉 次次食親佢啲野難食到嘔
嚟嚟去去都果幾尾
晚餐就 beef potato or chicken rice
早餐就 English breakfast or 炒麵
食到厭 都臨走啦 仲要食英國啲難食野

人地Qatar下下都有3餐
仲要係食得落肚係嗎
早餐人地仲有粥揀 幾撚感動

ba仲要啲cabin crew唔係英國佬就係hk base班阿姑
邊忽好

雖然我7月返去係搭ba

A380坐得舒服咪ok lor
再唔做fyp 就rip
再唔做fyp 就rip

交撚埋lu
下年想轉去Keele
有冇巴打 絲打讀緊

讀咩科?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞