英國留學吹水區 4月號

526 回覆
7 Like 0 Dislike
仲有幾個月 grad , 就黎Long D ,
之前係一齊租屋住, 每日都見到佢,成日心諗又係你啊阿先生。但最近一諗到 到10月份佢返黎英國,我喺香港失緊業,差成十幾粒鐘就好心"up"

我都係類似呢啲情況 男朋友好大機會下年唔再係英國 諗起得番1-2個月時間 就好頹 最唔慣係以前成日見住 雖然唔係一齊住 但都算半同居 時差真係令人好苦惱
Anyway 祝福絲打
英國留學生留名
有無人讀緊bpp law school
黎左英國幾個月 冇乜朋友 讀緊foundation 有冇人可以比我吹下水

我都乞緊朋友
你邊間

倫敦

考完試約食飯
四月中搞過一次

上次黎左

其實自己都打定輸數 但好多朋友都話心態好緊要
一開始都知佢會grad先過我 但冇諗到4年過得咁快
最驚係好唔習慣 因為慣左有大家係身邊

一年?

如果真係下年long d 起碼仲有4年挨

四年一定捱唔到
我捱咗三年半左右

順其自然 挨到緊係好
巴打介唔介意講咩事
不過好多朋友都話 係英國識既partner 記算無疾而終 都會係好深刻既回憶黎既 我認同

唔講detail la 主要都係信任問題
我都好想試吓喺英國拍拖
不過依家都sem尾 應該溝唔切啦

返香港慢慢玩啦

返香港就唔急啦 得閒聊吓女仔仲好玩

講到好威咁 知你識玩啦
德國留學路過
英國留學生留名

Hi
德國留學路過

Hi
Warwick, UCL, Cass既 business school 大家會點排
黎左英國幾個月 冇乜朋友 讀緊foundation 有冇人可以比我吹下水

我都乞緊朋友
你邊間

倫敦

考完試約食飯
四月中搞過一次

上次黎左

Ar I know who u r

四年一定捱唔到
我捱咗三年半左右

順其自然 挨到緊係好
巴打介唔介意講咩事
不過好多朋友都話 係英國識既partner 記算無疾而終 都會係好深刻既回憶黎既 我認同

我都好想試吓喺英國拍拖

返香港慢慢玩啦

講到好威咁 知你識玩啦

Wtf why taking it freaking serious?

四年一定捱唔到
我捱咗三年半左右

順其自然 挨到緊係好
巴打介唔介意講咩事

我都好想試吓喺英國拍拖

返香港慢慢玩啦

講到好威咁 知你識玩啦

Wtf why taking it freaking serious?

我都係派下膠姐

順其自然 挨到緊係好
巴打介唔介意講咩事

我都好想試吓喺英國拍拖

返香港慢慢玩啦

講到好威咁 知你識玩啦

我都係派下膠姐

Hm... well
有無巴絲係中學已經黎讀
到左升大學個陣係咪又要考多次ielts?
有無巴絲係中學已經黎讀

ielts 有兩年有效期, 我想當初報Alevel 一月幾考左 ,因為expire 左 所以要再考 你睇返你幾時考。 我有啲朋友佢year 10 就黎左 ,果陣考gcse 有考埋英文,好似拎c 定點, 間大學唔洗佢考ielts 好似當左係6.
有無巴絲係中學已經黎讀

ielts 有兩年有效期, 我想當初報Alevel 一月幾考左 ,因為expire 左 所以要再考 你睇返你幾時考。 我有啲朋友佢year 10 就黎左 ,果陣考gcse 有考埋英文,好似拎c 定點, 間大學唔洗佢考ielts 好似當左係6.

我純粹好奇問
我報英國中六個時考左ielts 但係我入大學唔駛再考多次
仲有幾個月 grad , 就黎Long D ,
之前係一齊租屋住, 每日都見到佢,成日心諗又係你啊阿先生。但最近一諗到 到10月份佢返黎英國,我喺香港失緊業,差成十幾粒鐘就好心"up"

我都係類似呢啲情況 男朋友好大機會下年唔再係英國 諗起得番1-2個月時間 就好頹 最唔慣係以前成日見住 雖然唔係一齊住 但都算半同居 時差真係令人好苦惱
Anyway 祝福絲打

有冇人溝到鬼仔or鬼妹
Warwick 考緊試 六日五科
好奇係全UK都咁忙定係呢間大學咁濕鳩

好似好少u咁chur

知有d u真係好chur 聽人講澳洲嗰邊好輕鬆
有無巴絲係中學已經黎讀

我係到考英文 所以唔洗ielts
推下先
好撚多野溫啊屌
Warwick 考緊試 六日五科
好奇係全UK都咁忙定係呢間大學咁濕鳩

好似好少u咁chur

知有d u真係好chur 聽人講澳洲嗰邊好輕鬆

我輕鬆緊
好撚多野溫啊屌

輕鬆hea緊 日日po story 笑人要溫書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞