英國留學吹水區 4月號

526 回覆
7 Like 0 Dislike
好悶呀
有冇人

放easter無去玩咩?

聽日去
好悶呀
有冇人

聽日去

咁就唔悶啦
好悶呀
有冇人

聽日去

咁就唔悶啦

今晚悶呀嘛
whatsapp group仲收唔收人?
好悶呀
有冇人

聽日去

咁就唔悶啦

今晚悶呀嘛

去賭場
whatsapp group仲收唔收人?

Easter 上下重新收
好悶呀
有冇人

聽日去

咁就唔悶啦

今晚悶呀嘛

去賭場

頂 我最近嘅儲場喺London
好悶呀
有冇人

聽日去

咁就唔悶啦

今晚悶呀嘛

去賭場

巴打係邊
好無人讀exeter 好驚過到去識唔到人

暫時冇聽過

無聽過exeter?

有上Lihkg 嘅
好似冇Exeter

聽日去

咁就唔悶啦

今晚悶呀嘛

去賭場

巴打係邊

南部
year2依家個成績2-2.想死 都唔知點算,臨尾final同year3.好驚最後連2-2都無甚至fail
year2依家個成績2-2.想死 都唔知點算,臨尾final同year3.好驚最後連2-2都無甚至fail

Ok ge 2.2
有無kent撚今年九月過去
我個agent話報舊ielts 其實冇所謂,我係用黎報ug ,真唔真?
我個agent話報舊ielts 其實冇所謂,我係用黎報ug ,真唔真?

我報咗舊ielts ,星期六係英國考

只要學校冇講明要ukvi就得

佢個offer只係話pass IELTS with overall 6.5 係咪即係唔洗ukvi

舊年有offer 仲有£1000scholarship 不過無去到讀

巴打果陣咩科offer

最尾去左邊間
有冇人報咗Durham

5月過去上英文班
英文廢j

Ok ge 2.2

驚考完個final連2-2都無

佢個offer只係話pass IELTS with overall 6.5 係咪即係唔洗ukvi

係 唔洗咁擔心 不過應該都會睇細分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞