英國留學吹水區 4月號

526 回覆
7 Like 0 Dislike
好想食雞煲 係咪得文興有
利申 食過 幾好食

自己整就試過

我都有自己整 但買料好煩

Btw咁多間川菜實有得食
自己google吓

之前上網搵過 有個係delivery 搵過好多啦 應該真係得文興

味緣唔記得有無雞煲 但啲魚同麻辣鍋好正

係咪個咩麻辣香鍋 好正
好肚餓
點撚解會有咁多大陸人睇春嬌救志明 聽閪得明咩你

聽日睇

無人陪 毒撚一個去睇

London?

聽日睇

無人陪 毒撚一個去睇

London?

B'ham

聽日睇

無人陪 毒撚一個去睇

London?

london?
好想食雞煲 係咪得文興有
利申 食過 幾好食

自己整就試過

自己google吓

之前上網搵過 有個係delivery 搵過好多啦 應該真係得文興

係咪個咩麻辣香鍋 好正
好肚餓

你london?
Warwick 考緊試 六日五科
好奇係全UK都咁忙定係呢間大學咁濕鳩

好似好少u咁chur

知有d u真係好chur 聽人講澳洲嗰邊好輕鬆

英國留學生
我個科無考試都好輕鬆

無考試但瘋狂assessment

唉 加油
你叫我哩啲唔喺london讀書既人點算,好想食文興啊 好想食燒鴨

你去london幾耐
好撚多野溫啊屌

輕鬆hea緊 日日po story 笑人要溫書

lol 你啊? 真係加油啦
你叫我哩啲唔喺london讀書既人點算,好想食文興啊 好想食燒鴨

好羨慕啲人喺倫敦好多好野食
btw你地咩科 點解可以無考試

你去london幾耐
東南部jj留名

hi

你去london幾耐

做咩係咁問人去london 要幾耐
我要成個零鐘, train 又貴, 但rail card 真係窮j 恩物

你去london幾耐

我要成個零鐘, train 又貴, 但rail card 真係窮j 恩物

買小童飛
Lm

自己整就試過

自己google吓

係咪個咩麻辣香鍋 好正
好肚餓

你london?

係呀
仲有幾個月 grad , 就黎Long D ,
之前係一齊租屋住, 每日都見到佢,成日心諗又係你啊阿先生。但最近一諗到 到10月份佢返黎英國,我喺香港失緊業,差成十幾粒鐘就好心"up"

我都係類似呢啲情況 男朋友好大機會下年唔再係英國 諗起得番1-2個月時間 就好頹 最唔慣係以前成日見住 雖然唔係一齊住 但都算半同居 時差真係令人好苦惱
Anyway 祝福絲打

有冇人溝到鬼仔or鬼妹

仲有幾個月 grad , 就黎Long D ,
之前係一齊租屋住, 每日都見到佢,成日心諗又係你啊阿先生。但最近一諗到 到10月份佢返黎英國,我喺香港失緊業,差成十幾粒鐘就好心"up"

我都係類似呢啲情況 男朋友好大機會下年唔再係英國 諗起得番1-2個月時間 就好頹 最唔慣係以前成日見住 雖然唔係一齊住 但都算半同居 時差真係令人好苦惱
Anyway 祝福絲打

有冇人溝到鬼仔or鬼妹

識人溝到 有啲仲去埋香港搵佢地 但grad左之後又係無疾而終

你去london幾耐

因為想搞活動
Lm

Hi
推下先
推下先

巴打你ual讀邊科
推下先

巴打你ual讀邊科

我今年九月csm 巴打你呢
推下先

巴打你ual讀邊科

所以你讀緊foundation?
我Chelsea 就畢業
推下先

巴打你ual讀邊科

fine art pathway
有時真係成日問自己點解要讀art
有朋友話chelsea個style岩我多啲 但唔知點解鐘意csm多啲
推下先

巴打你ual讀邊科

有朋友話chelsea個style岩我多啲 但唔知點解鐘意csm多啲

Csm個氣氛係好啲嘅
推下先

巴打你ual讀邊科

Csm個氣氛係好啲嘅

不過你讀fine art ,返到香港驚唔驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞