[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Ariza發生左咩事
做乜撚野係咁單打
ai tmac排得前過Lillard係因為
一個有MVP
另一個有2次一陣+2得分王
過幾年Lillard退休相信都可以超埋TMac

依加你vc數據又冇成績又冇榮譽又冇
點同人比
All star咁快到咗
VC有無討論咁多頁嘅價值呀
戰神ai 除左個時成隊波度身訂制咁砌D隊友俾佢個季(2000-2001)有56勝外
(就係同vc搶7個年),,,,,佢carry 既76人都未試過過50勝

但VC隊波 屎撚到爆....
raptors 個時隊波又岩岩先成立冇耐冇人肯黎..
唔過50勝但帶隊歷史第一次入到playoff 我覺得已經交捉貨..

不過算啦.....end topic 大家都說服唔到大家 唔想嘈...
搬完又搬梗係討論咁多頁
係架
咁點
係咪要唔計?
一個mvp已經夠壓啦

依加講緊你vc最高光個季都只係2陣2輪

你憑乜說服人?

冇做過出黎嘅野就係冇做過,你冇得what if佢會點,之後拎你ff嘅野黎當做論據
屌你咩白邊
邊個有入樽王邊個贏
假設其他野一樣
你on9?
我土生土長加拿大人,敢講vc當年影響力真係好大
點解咁廢
白邊真係唔知做乜尻
條Simmons又好撚獨食
加埋小牛球球都and 1
唔撚使打
其實白邊d數據好水份
白邊同鼓佬一樣,又係果D睇stat好勁,但防守好屎
有大獎鬥大奬,無大獎就鬥次一級獎
都差唔多先鬥戰績(雖然獎某程度上都反映戰績)

大家無冠無MVP直接鬥All NBA Team㗎啦
呢樣已經鬥輸仲點講落去
戰績又唔夠打,獎又唔夠打
拉到去又Prime Year又得分數據又隊友能力又歷史又影響力,但又唔計得per36唔計得助攻

用一年Prime打人哋成個生涯唔係唔得,勁到Kawhi 19年咁咪一年打爆卡達廿二年囉
OK
Griffin都係勁過VC
刷block 專家
佢喺熱火打起嗰年已經係咁講
防守得數據但實質作用細,仲要成日唔上心
Lillard logo shot
佢掛住刷 block 同搶版
問題係自己往往咁失哂位
P&R Defense 呢啲又差到暈
靠佢今季0.291 幾準
人地睇波多過你食米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞