[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
收皮啦 vince一定係同一位置歷史top5
@andrew_wiggins巴打點睇?
和好如初了
咁你計影響力計佢air canada個期啦
佢同raptors啲bittersweet就走個時先啦
all time SG 計對nba 影響力我會話 top 3 (MJ > AI> VC)
all time SG 能力值就應該 top 10
能力值點計?跟2K?
有套 The Carter Effect 嘅 documentary 有時間可以睇下
就係講 VC 對加拿大同國際性嘅影響
Klay同Ray 都高過vc啦
其實只計prime vc 唔會差得過t-mac ray allen manu
不過vc prime太短
應該係話未到prime就大傷... 仆街bowen
我自己嘅on9愚見:
all time 90年代後 prime top 10 唔分先後 (MJ #1 除外)
MJ, Kobe, Wade, AI, T-Mac, Harden, VC, Ray, Manu, Klay
有一堆70, 80年代未有3pt所以我唔識點排
都係個句
帶隊未拎過50勝
得分未上過30
帶隊未入過東決
All Team數量唔夠
講緊佢prime係身處係史上最弱東岸時期喎

憑乜野同同時代另外3個SG比?
更唔好講同歷史其他sg比了
其實有班on9成日捉撚住有無打過final有無champ黎講,咁孫悅咪屌打9成NBA球員?
依家講到all time sg喎
拎依啲講好正常姐
咁佢真係ON9架喎

講左年半都仲未肯死返高登
而家番
vc幫ray挽鞋都未夠班
扣將 —> 射手
ray係成功例子
vc係失敗例子
擺埋一齊比都侮辱左ray啦

利申 反25ray
https://youtu.be/Lv86xt4TkPk

好似好勁,3分
邊洗咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞