[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
你隊友勁唔勁都影響你出場時間 影響埋你per36min 個數
lillard 成個career 都keep住有la 有CJ 有nurkic 幫
vc除左係new jersey 幾時有過好隊友 但new jersey 個時已經大傷開始Dup...

我直接用佢地career high season 比較你就走去用per36 min 邊個搬先?
快啲trade啦
好悶
所以係咪所有球員只要有段時間冇好隊友

個一段時間所有野都有加乘??
Booker all time greatest
CJ同Nurkic都算勁咁隊隊都三巨頭啦
咁我最直接用佢地career high season 比較有咩問題 <最公平
娛你老母
傷你老無
唔娛無傷都值入啦
舉個例,極端少少

Wilt vs Kareem

想問係咪Wilt > Kareem?
邊度有得睇
預bos有兩個, 預係俾tatum, 不過幫brown抱不平先
今年stat.
Brown 20.0 6.8 2.4
Tatum 21.5 6.9 2.9
睇落差唔多, 不過
brown .491 .391 .752
tatum .435 .366 .841
我係dinwiddie應該好撚憎irving
arenas prime 純講得分力的確>vc 有咩問題??
換Ariza 是最不智的deal
純講得分能力 lillard prime 應該同 arenas prime 差不多
但係lillard both regular + playoff 最高個季平均得分都輸比VC
攞西岸同東岸比?東岸千禧年代仲廢過依家
你媽閪拓個隻Simons仲衰撚過D街場人
球霸
佢skip鳩哂啦

vc prime身處史上最弱時期嘅東岸都拎唔到50勝已經可以收得皮
相反嘅係Lillard係隊波走4個正選之下,都可以係西岸入到playoff

實力上嘅分野已經好明顯

都未計相對可量化嘅榮譽同數據

一味拎d咩影響力咩弱隊冇隊友出黎講
咁ai T-mac 既得分係咪要打返個折先同會員比得>?
chamberlain 個100分應該打返個3-4折先..佢大部分對手仲廢
大人恰細路咁打
Ariza慘被大當值玩弄
獨行俠D三分準到
成隊食左藥咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞