[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢係new jersey 未大傷前實力都係當代top sg 之一
不過傷左真係冇了
而家你緊係咁講,有result就一定影響判斷
mcw果陣邊度都起手又快又乜乜柒柒都俾人吹到上天
得罪講句

VC自己帶隊未試過拎50勝,仲要係個陣羸弱嘅東岸喎

就憑依樣已經冇資格叫Superstar啦
我又係14年已經話條友勁垃圾刷數據有價好賣,食蕉又贏
雖然我同你無仇無怨
但我記得係你講唔可以計一段時期
跟住又話一定要計Career
cls個個都一場講技安幾耐無打波呀佢係nba打左幾多分鐘呀
第一場唔多適應好合理姐
收咗皮去魔術做契弟先第一次入東決,入兩年總決賽嘅籃網都係過唔到二輪
vc又真係好撚唔爭氣
傷完就開始慢慢轉型變成非常好嘅 mentor, bench/locker room leader, 得閒打下 clutch play
唔係邊會有球隊不斷簽到宜家咁老都仲生存到
我覺得最神奇係pelicans playoff push
定係諗住睇deadline前打成點
係我就諗定賣reddick
Kobe一級
AI次一級
Tmac再次一級

vc...?
Beal都係當代SG top 5
我覺得鷹簽好合理
見carter production都算係咁
同埋簽來鎮住個更衣室都值

見之前啲人屌佢霸住個位, 覺得不如屌haslem好過, 5年都係助教咁
高啤呢幾場真係勁撚到pk 好感動
次Ray Allen一級
Goodwin呢條打得幾場nba嘅g league仔都拎出黎講就知你係根本平時睇都冇撚睇嘅盲反撚
應該係後者啦,打得唔好再諗點tank
假期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞