[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
羊而家第2年撞牆因為唔信隊友,咪話佢班隊友冇人c&s 射得準,一係就hunter /cam 一時時唔敢出手搵手感,兩隻終結同進攻手段都弱。 huerter 就海鮮波有持球,勤力但體力差。c位太軟一係就妹下妹下,3隻都係咁

冇左Collins/huerter同佢打p&r 嗰期搞到佢行歪左,嗰班新仔始終終結太差,變左佢不如自己出手仲有效率。
無靚young asset點換
屌你精遲
Zion咁順 fans又想睇 唔爭在打多幾分鐘啦
76傳過rose bogdan
今日又輸波
唔該trade人
個肥仔喘晒氣喎
rose bogdan應該出唔起價
其實76無咩asset人地會想要
Pick Scott Burke Neto Bolden Zhaire任揀
我個人認為如果對方接受
Rose Bogdan我都認為正
希望帝王 活塞快d交易
Neto好少少,其餘都唔想要
同埋76啲pick好撚後
Mpj做咩今日一分鐘都唔出 唔係又傷呀
zion 好似笨叻,不過強化版
用返舊年牙牛啲play
夠場均20+
vc歷史定位最盡咪pp level
仲要無冠
有氣打到30分鐘再講
慘 係咪之前個傷斷唔到尾
你一定係好後生嘅後生仔
其實從來冇人話 vc 係神級球員 (dunking skills 除外)
只係想話佢係中上 level 同埋好睇夠 entertaining
而家又mentor到d後生仔都幾好呀
成就高過Joe Johnson少少,低過Blake Griffin同唔同意?
背傷好難斷尾啦
唔似關事,佢之前個傷做完手術係斷到尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞