[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
笑撚左

好過bg都算

好過ddr lillard?

你都係J返你隻賤種禿頭猩猩吧啦
MVP榜最高第十
Griffin一定好過DDR,overall卡達喺兩個中間啦
射得多=射得好?
登第七 0.365
如無意外會頭三咁退役
咪又係比人屌浪射 選擇差

btw提返你 vc第廿二季
岩岩先見到

其實加拿大啲人都放低左 始終隔左咁耐
係咪太大隻 覺得佢個人 成個傾前曬
估唔到VC 都傾到咁耐 不過佢入唔入到hof 真係2 睇 始終咩都無
無睇錯既話其實大家都認同佢值得入hof
但只係因為佢既影響力同人氣
而唔係實力同成就
Zion點解唔抖成季
依家佢ROY係無可能贏到Ja Morant
邊個會介意呢d位
得on9仔先會日日拎黎講既廢話wfc

啞狗收山未
分開訓練
自己load man但隊友要場場打
咁係人都唔gur
公佈緊all star正選
2020 East All-Star starters:
Atlanta’s Trae Young
Boston’s Kemba Walker
Toronto's Pascal Siakam
Milwaukee’s Giannis Antetokounmpo (captain)
Philadlephia’s Joel Embiid

2020 West All-Star starters:
Dallas’ Luka Doncic
Houston’s James Harden
Lakers’ LeBron James (captain)
Clippers’ Kawhi Leonard
Lakers’ Anthony Davis
吹羊starter
Trae young 換咗做butler 好啲
Butler計frontcourt
Butler好似計f位
以數據黎睇真係值得入喎
當值都係咁上下數據
證明唔睇戰績都上到starter
咁butler都幾慘
無人揀啫
正選係唔太睇

後備反而睇

b gg左8成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞