[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
直頭因為咁冇得start
佢名聲係球員間都幾差下
西岸Guard
1. Doncic 100
2. Harden 99
3. Lillard 1
其他全部0票並列第四
All 票房 1st Team
All 影響力 1st Team
Most 入樽 Player of the Year
Most Valuable 50分 Game
Playoff單場三分紀錄(已被破好多次)

當年已經算好勁
吾皇會否禪讓
又話captain 唔可以連續做
巴頓player vote第八高過波叔
nba官方冇咁規定,吾皇自己up only
跟住lou will 屌哂鬼
vc 個時又唔係sg /swingman盛世咩t-mac kobe ai ray manu wade iso joe
https://fadeawayworld.net/2018/04/01/ranking-the-top-10-best-nba-shooting-guards-of-the-2000s/
咁有幾多次all nba team?
1次2nd 1次third ok?
佢既對手都係神獸級,
再講多次我冇吹都佢神咁勁
不過你講rapper + bg 我唔覺得差過佢地姐
個人意見,,, 你唔buy 咪算
Tmac都好流吓點解打唔贏?
Rapper自己帶隊喺西岸打到西決,All NBA Team數又贏,何以見得勁唔過卡達?
因為當年已經算好勁?
睇怕PP都勁過Kawhi,因為當年已經算好勁
秒殺
你數據贏唔到人

成績贏唔到人

你仲點打飛機話勁過人啊?

係咪入樽入得好睇D,個球計多幾分?
cj nurkic 咁勁都話自己帶隊.....
rapper career high year regular + playoff都唔夠vc 高tim
T-mac都叫流咁已經冇咩討論空間了
屌拓柒三巨頭呀
呢到有你真開心真歡樂

我屌你老母
熱火有WADE有BOSH

騎士有IRVING有Love

咁勁

foj係咪自己帶隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞