[Ariza Bazemore互換東家] NBA 19-20 常規賽討論區 (35)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
而家死唔斷氣係到刷數據
同意可觀性all time 第一都得
不過唔霸氣,會choke,同埋驚kobe都唔駛驚佢
一定勁過bg先..
bg playoff 傷仲多過打
playoff regular 最高分個幾年都輸哂
原來trade完之後TJ話
I am worth more than cash consideration
令我諗返起suns summer有幾on9

不過好鍾意溜馬,本身suns最鍾意TJ
Brogdon, Ola, Sabonis都係不嬲鍾意開
今年溜好睇
BG32 呢咁? 動作仲要咁撚肉酸
偏偏有人同佢透氣
仲有76人我最鍾意的TJ McConnell
vc 好clutch
3分playoff record都係近幾年先俾人破
第一個球員Carry raptors 入Playoff
當年同prime ai eastern playoff semi final 打到難分難解

未睇過佢prime就算啦小朋友
咁其實睇番鷹個陣都唔係太差姐
parker turner collins goodwin
d垃圾吹羊fans成日護航講鷹條team幾咁癈點勁都帶唔到上去
傷 傷 禁藥 邊撚個
你講呢4個係咩事
VC playoff無得打多過打喎
booker dllm
ayton dllm
得嗰一年貨仔,咁Rose都超級球星啦
成隊鷹防守
感覺上吹羊好似以前mcw咁係tank team瘋狂俾佢刷數據但輸波

希望我既感覺係錯啦,我都想睇多d超新星
差好遠喎,MCW擺明睇硬件就知唔會成材
齊羊衰極都係防守弱,有射程有組織衰極有限啦
佢過左new jersey nets 都場均at least 24分場
個個年代已經唔差
唔計raptors 佢nets regular 27.5 分 + playoff 29.6
bg 得分上都輸啦

不過vc之後大傷就開始數據大跌
我諗我講嘅係佢sg/sf身體 posterized過無數頂級 big men 嘅霸氣
能力黎講咁當然好d 啦
廢老波比人話小朋友

嘰一聲笑左出黎
拎舊屎同一舊有咖哩味既屎比
唔怪得你甩頭髮啦

原來係廢老老坑黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞