HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
所有每月分期金額都唔計
所以唔計
Thanks
啱啱都追完post 話要用reward + 分期先得
我近視深,唔見到有
MyHKT app有無得交網上行?
同問
見個list話可以入咭no.交費,想問係邊入?

有無人實測左KK BOX自動月費 有無?
應該唔關事,
我都有VS 我都批左, 不過唔係佢到出糧, 批得好慢...
我11號apply, 13 upload 糧單, 19先收SMS 話批
我都收到, 但唔係好啱數, 係唔係有ceiling?
滙豐 HSBC 月初推出網購超筍的 RED 信用卡,近日再推一項適用於所有滙豐 HSBC 信用卡的優惠!只要滙豐 HSBC 將信用卡加入 Apple Pay、Google Pay、Samsung Pay,於優惠期內簽賬滿 HK$6,000,可享高達 8%「獎賞錢」額外回贈!

Apple Pay、Google Pay、Samsung Pay 流動支付優惠
配匯豐 HSBC 銀聯信用卡回贈高達 8%
最高 $500「獎賞錢」回贈

Check 咗, 原來CELLING 500
想請教下,我網上買佐595蚊野,回佐2RC, 係0.3%,想問佢係計佐邊種回贈?又唔係1%/2%/4%
你貼下你買咗乜
應該坐低有0.4
0.4咪2點幾囉
巴打有無呢個promo既詳細資料?過咗期搵唔返
巴打有無呢個promo既詳細資料?過咗期搵唔返
大家小心,用HSBC網上理財交煤氣費只得0.4%,打去問過,佢話基本上用HSBC官方網上理財都係得0.4%,要用果間店鋪網上消費才會有4%
呢個唔係一直都係咁?
你好,我係前樓主

我都知暫時分類比較亂難看D, 之前已有人報左, 我放了在飲食SHEET入面, "麥當勞app" 度, 其實重覆唔緊要的, 我見到重覆都會感謝D人去試的, 畢竟這就是開這POST的原因, 造福後來者, 以免中伏

另外剛上上面提到, 有個HKU 交學費得幾十RC, 你意思係中伏? 因為之前有人報料話HKU admission 4%, 可以提供多一步資料嗎?
依度題外話, 如果有CITI卡, 可以試下做自動轉賬用信用卡交電及煤, 食到張卡的簽賬優惠的, 我自己登記左PRESTIGE 食佢6蚊里交電及煤
0.4%仲有上限交$10000,人地白紙黑字寫明
前樓主,你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞