HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
都係搞唔清楚 HKT 點網上交錢
有無人知新一期豐澤個優惠
用red 卡係網店買計唔計數
網頁login 交錢
網上行係無囉
CSL就有
冇用佢寬頻
我係NowTv 加 Netvigator
我只有呢4個選擇
唔係幾明"aeon app 係超市用快付通用信用卡唔(一定要用aeon credit card) 俾錢係計網上, 唔使排隊仲可以回4%"
佢指用aeon app找數,可以用HSBC Red比錢?
Kkbox 有4%
同問,我係netvigator 上網,搵唔到點樣交
Cityline 買戲飛,4%
暫時戰積same
我PayPal比日本野唔計
其他都計
根本唔關PayPal事
由2020年3月3日至5月14日,憑滙豐信用卡累積本地合資格簽賬滿港幣6,000元,當中於指定超級市場作的合資格簽賬,可享額外5%「獎賞錢」回贈,最高可達$400「獎賞錢」!每次交易均不設最低簽賬要求。

選用滙豐Red信用卡可享高達9%「獎賞錢」回贈;其他滙豐信用卡亦可享高達7.4%「獎賞錢」回贈(於下面了解更多)。

合資格超級市場簽賬」指於香港的下列指定商戶所作的合資格簽賬:
• 759阿信屋;
• 香港華潤萬家超級市場;
• HKTVmall;
• 百佳超級市場(包括百佳超級市場、FUSION、TASTE、INTERNATIONAL、food le parc、GOURMET、GREAT、SU-PA-DE-PA及EXPRESS);
• 惠康(包括惠康、Jasons·Food & Living、Jasons ichiba、Market Place By Jasons、Oliver's The Delicatessen及3hreeSixty);及
• U購select

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-spending-rewards/supermarket/terms-and-conditions/
好似都探討過paypal唔係一定得既問題
日本係主要唔得既地方

提議FAQ可以提返
因為呢張卡就算無迎新
都有好多新屎忽後入

琴日先幫襯左誠哥
cathay 買都有
如果經左PayPal 俾
又計唔計
屌!3月1日起HKTVmall 買咗2000幾蚊嘢
打去問,我係見到貼係到,唔係匯豐員工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞