HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
master 回4% 係一個星期就回咗
想申請張卡 for 課金,食飯,Amazon, book酒店機票
應該申請乜卡好
本身得滙豐advance户口送個張
食飯同海外簽帳應該用邊張?
red4%好似幾吸引
Citi cashback典睇?
我講緊最紅優惠個啲 max回400$
唔係正常4%回贈
我計過冇 入面啲只全部係正常回賭嚟
我講錯 $400 係一星期內回咗
呢個應該買完一二日就回
衛訊應該係直接回credit ,唔係回獎賞錢
我red card 用apple store app內都碌左3萬蚊咁上下
仲有其他濕碎3-4000$ 唔肯定上網碌
加埋哂啲rc都係得1268
係咪要打去問下
咪差唔多囉
3萬 4%網上簽回贈都1200
咁你剩低3-4000簽乜先得架
3萬回左1200rc
咁如果apple 最紅個個回左最少都有1600rc?
定都係回credit唔係回rc
你自己都話返我唔係RC啦
同埋每個人頭上限400咋喎
大學學費用HSBC VISA學生金卡 有得回
有仲得了 打瓜埋vs
巴打 同你一樣情況 12月尾係apple app 用apple pay碌左1萬gift card 應該有400+400rc 但而家得400 打算星期一打去問
apple果個唔係直接回400咩 應該唔係回RC wo
 直頭KO哂市面所有VS卡
我睇返原來我都有400 rebate左咁應該無錯了 感激巴打
原來呢張卡係本地簽外幣只會收0.95%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞