HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
唔係。係用SMS驗證,但要打上去佢要對晒資料先send俾你。
冒險樂園apps買金幣有4%
題外話, 美國冒險樂園近來應該幾靜下
係,無咁迫
依家做緊百老匯個promotion,係咪係網店買比較抵?

門市
本地: 1%
Apple Pay: 2%
Promotion reward: 6%

Website
網上消費: 4%
Promotion reward: 6%
分左期仲計唔計落迎新個$6000到 ?
佢寫可以登記最多三張八達通
你可以玩埋250>500 攞多次$50
之前落分行有個相熟fd幫我搞 順便幫佢開下卡
搞完之後佢放左長假
銀行send信黎話有資料唔得 批唔到
心諗糧單 地址證明乜都有都唔批?
跟住諗住打去 無人聽 算啦 等個fd番幫我搞
最on9係 我去開卡前1/2日 有call Centre d人打比我話幫我開張red card
冇理解錯係每張
而家都係儲錢去日本屌推銀機算抵屌太多
我見樓主個excel寫入HKT個網入cars number 有4%回,咁Sun Mobile 可以點賺
有時好難計到咁盡, 商場本身又會有PROMOTE, 又會有些儲分APP, 門巿又會送其他禮物
手快按左推文回覆, 勿屌
你連T&C都叫人唔好信
其他forum/group都唔多反映有你講個問題。
你一路重覆用 "你自己試下同一日同一時間碌xxx" 來做論據,但又冇statement cap圖嚟支持你嘅講法,除此之外就冇其他例子。咁樣點叫人信你而唔信T&C。

就講銀聯個比喻你都用錯喇,
講提款,一定係跟銀行,梗係同銀聯官方個匯率唔同
呢件事同講信用卡簽帳匯率兩件事
同埋都唔駛同一日同一時間碌渣打張master同匯豐Red咁比喇
如果跟銀行嘅,咪睇下個帳單上面顯示個匯率同銀行嘅賣出價係咪一樣
百老匯本身都貴
想問用網上銀行用red card交保險計唔計迎新?
連登真係人地講咩都要駁一餐
你去海外提款經銀聯渠道拎錢匯率官方都係話跟銀聯既,手續貴就間間唔同,但你扣番手續費同一日拎間間銀行經銀聯拎錢個匯率都有唔同
講完唔信咪算
Hsbc碌卡匯率特別閪係事實
所以如果碌amazon用佢個國際貨幣轉換器係會再抵d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞