HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
上光時買野有4%
因為網上...
係咪都係要每次簽多過250$先有4%回贈??
via moneyhero apply可多500蚊回贈,有冇人搵得返條LINK 我上返官網睇再搵唔返
簽夠6000之後要等幾耐先收到迎新?
知唔知送嗰張 citysuper 有幾多%RC?
冇野了,原來excel 有寫2%
好快有
我上個月21號簽夠都未收到. 唔通AAVS唔計
收到卡先
唔知有無人係美國用呢張
官網San fan分會續會美國AAA membership 有4%
想問有張hsbc vs 最紅揀飲食
網上食肆例如kfc pizzahut俾錢
會係vs回贈多啲定red4%?
VS
3.6% + 2% (最紅網上及海外)
回報下D冷門少少既消費先

網上CPAP100買呼吸機用Paypal付款 → 4%

University of Sydney 用RED卡交學費 → 4%

(留意返會收返1.53%手續費,另外外幣消費本身又有1.95%手續費)
理論上2個手續費相乘之後係3.5%,最後實際落袋應該得0.5%
但實際情況係:
當佢本身HSBC Pay by Foreign Currency係100%學費 (無手續費)
我信用卡俾加哂手續費再扣返回贈實際上只係俾左97.82%學費
最紅網上及海外就要一季網上同海外交易過3000蚊,超過咗15000就冇額外RC
而deliveroo呢啲有人話唔一定次次都當係飲食
所以要睇吓你到底係咪成日簽網上同海外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞