HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
討論返個post 啦
樓主整個list 出黎
入面又再金拱門,又有中銀保險,前面又搵新華旅遊去旅行

按住佢地邏輯,呢個post 應該唔洗再討論。close 得
呢d人把口就講支持
但為左幾百就會同cmhk折腰

無原則無底線
仲想話返人門欖過高

宜家只係叫佢唔好幫襯中資咋
唔係叫佢上前線對抗黑警
我就講緊程度既問題
你就講All or Nothing
即係唔洗講,討論都無意思

我只可以講聲 我真係做唔到All or Nothing. Sor9ry
我只可以係我能夠做到既空間上支持呢場運動

我欣賞你既努力。大家加油啦下
同你講都晒氣。
幾百就叫折腰 無原則無底線
出面大把人等住比你批鬥,淨係呢個post 都有一堆 加油
又要做雞又要拎貞節牌坊
就算出面大把cheap過你既雞
你拉幾多人落水
你都仲係一隻雞咋
Starbucks app 內增值,自己填信用卡資料,4%

我知係藍,俾大家參考下
扮咩丫
要買一隻 POPO 綠 256 好容易
1月19申請
1月24叫補交文件 補交咗
今朝打去 電話錄音話 「2月11 red card申請未批核」
你知唔知CMHK 中文名叫咩

中國移動呀, 你個黃色經濟圈既門檻都好低下
真係幾百蚊就買起左你, 買完仲大大聲覺得好威咁
想問係咪有send sms比你嘅交易都計4%?
我開咗卡一個月有send嘅都計足
有無巴打試過send咗都唔計?
投唔投我都費時理
佢仲可以咁大聲我先佩服
睇完個excel spreadsheet, 其實有冇4% 係咪唔會受apple pay 或者 paypal 而影響到?
冇錯
幾百蚊或者等多2-3星期就有貨
就可以換到佢所謂嘅黃轉去紅,真係笑撚死
仲要同人講係兄弟爬山
爬乜撚野山要投紅呀,你估你自己做緊間諜咩
前面有巴打話amazon日本轉左無4%
仲有冇巴絲近排試過中伏?
2月24埋數仲有
thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞