HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
計定唔計
唔係咁睇
追下post 啦
總之上網買就計
理得你用apple pay/google pay , 原全唔會影響
祝你早日壞機
再賺幾百
而家申請重有冇迎新,佢官網唔見有
19 號 前申請先有
各位ching 想問下

之前近新既分期 rebate , 係網上購物先合資格,定全部交易都得?

想落SSP 買手提電腦,唔知做免息分期有冇得回贈番手續費
應該係🤔
唯有下次再試
每次埋單都再入過信用卡 唔好save低
買左幾次都有4%
所以有Apple Pay用 Apple Pay,
無就用PayPal, 再無就手打信用卡號碼
你自己睇下邊到有大機防暴綠256gb
我由12 月等到2 月
有得揀我洗撚係CMHK 買?

好心扔上黎你唔鐘意咪唔好睇
又唔見你出街指住入面d staff 黎鬧?

究竟由幾時開始黃色經濟圈個門欖高撚到咁?
每個人對自己政治光譜都有唔同程度
而唔係用你一套標準去屌人
Iphone 都係中國做 洗唔洗又罷買?

管好你自己先啦
計我話應該消費都唔應該,國殤黎,仲有心情消費?
你入黎呢個post 係唔係已經唔記得手足點死?

CLS
其實iphone 又幾時變左中國做?
所有重要零件冇一樣係中國制造
中國只係組裝同包裝
老實講
你除咗阿Q精精 都鳩up到幾離譜
精神
收檔啦你
就算其他地方真係無
Apple store都會無咩
你無得揀?

駛撚你好心放上黎
cmhk唔係藍色經濟咁簡單
佢直情係紅色

唔係大家門欖高
係你既門欖特別低
幾多人一年前都食開吉野家
宜家寧願食間無咁好食又少分店既加藤屋
甚至唔食牛肉飯為咩呀

唔講食講網購
全世界都知淘寶最平, 運輸又方便
點解都轉去amazon同樂天

明顯你心水色既機 重要過一切
如果你話你真黃, 但做人又咁無原則, 咁你都係死返入你老母個西到啦
恥與為伍
你去baby condom把啦

https://www.apple.com/hk-zh/shop/buy-iphone/iphone-11-pro/6.5-%E5%90%8B%E9%A1%AF%E7%A4%BA%E5%99%A8-256gb-%E5%8D%88%E5%A4%9C%E7%B6%A0%E8%89%B2
我唔評論cmhk買呢樣(雖然我自己就肯定skip)
不過你其實有冇入過去睇pro max 256 綠色
你又知唔知自己講緊乜?
我買部iphone, 9成既錢都係直接比Apple 袋
賣一部iphone 門市抽到幾多水大家都知啦吓嗎?
我唔撚係每個月比錢進貢CMHK

買部iphone 都比人批鬥
去蘇寧買華為係唔係要死兩次?

要計既話 用緊佢個台既客全部都應該要死
甚至乎用緊HKBN 既客都要落地獄
因為HKBN 有份借CMHK 條線提供服務
希望你唔中其中一範

只係想講,我唔係唔支持黃色經濟圈
有得揀我一早去左Club like 或者 Smartone 買
每個人對黃色經濟圈既定義都有唔同
唔係一面倒只幫襯小店就叫支持運動

知唔知咩叫兄弟爬山 各自修行?
係大家用大家既方法支持呢場運動
有d 人貢獻自己青春,有d 人貢獻自己金錢
唔通你話坐緊監既手足支持得多過接細路既家長?

諗清楚先講啦
一人少句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞