HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (4) 五毛藍屍黑警支那人死全家

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
又中伏
冇寫唔包就有
thx
今日拎到張RED 卡

已打上電話開通卡,但係網上理財一直話「戶口號碼不正確。請重新輸入。」已經check左好多次

有冇巴打試過以上情況
幫推

唔好意思 謝一謝位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
19號
佢咁寫你咁信咩
銀聯只係一個比喻,你自己試下同一日同一時間碌渣打張master同匯豐Red睇下個匯率一唔一樣
我都係今日拎到張卡
你指個網上理財係全新登記?
本身連戶口都冇?
無野了,打去問左要兩個工作天時間,先可以開得返
想問下$900獎賞錢係要首兩個月簽帳滿$6000先有
用App申請分期再有$600獎賞錢
咁樣有$6000的簽帳再用同一筆簽帳申請分期可唔可要拎哂$1500
你係真係要分期定以為有分賺....
冇分賺架,佢只係用分回返手續費比你
無, 除非你每個入賬日只有一單交易, 咁仲可以計到, 否則唔會獨立顯示
FT學生秒批
收到卡,加左入apple wallet,但又要我打上去驗證。打上去又無人聽。有冇師兄知要點做?
如果我有vs & red card, 出街用vs, 係屋企買野就用red?想知交稅用red 定vs?
補充一句
分期個$600回贈係分$30000以上既手續費
正常係用SMS驗證wor,你係附屬卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞