連登巴膠怒屌警渣開年TG暨202-0客量運櫈專區

1001 回覆
41 Like 2 Dislike

連登巴膠怒屌狗西73X日常收車暨慶祝中西區指揮狗被鶳專區
笑死,明明舊款無呢個問題
尾你老味搭27 企滿到仆街 有兩條友諗住後面上
跟住上咗車唔俾錢 個司機屌完佢就發爛渣
成架車冇人出聲 得我一個
香港人仲話抗爭 聲都唔撚敢出
廣福球場行過去都唔係好遠
戇鳩
上果段仔斜路講到會慢過橙牌車好多咁
上斜爭果10幾公里 根本對整體行車時間無乜大影響
如果話阻街嘅話應該唔好比貨櫃行屯公
慢到
小弟放棄討論喇

我從來都冇否定過歐三豬係一部好車,令到大家以為我討厭豬係我表達得差同唔識組織內容之過

無論係歐三豬又好、歐三躉都好,我聽把聲會感覺好有力水,無論車齡多與少都總係感覺到佢地好打得咁。可惜嘅係長時間都比德軍佔領住。

我只係覺得以265M嘅情況,覺得用豬嚟行會有少少美中不足嘅地方。但大家覺得只要搭得到豬就係一種享受,咁我就靜靜地好好享受同珍惜啦

當然最後希望大家爭取到用豬取代直梯車/ATENU,日日搭到舒服嘅車
969C都用到12800
今日坐對面嘅88x
大佬山>觀塘用左9個字
你都岩既 兜一兜都幾好
907C第一班比以前307C快咗成廿分鐘
咁我覺得你唔鐘意豬係你既自由,你又唔駛兜得咁核突喎,不過以我揸過265M 既經驗睇,載132既豬同137既舊頭以香港人既企法咪又係差唔多
同埋橙牌車上斜一般係比豬快,但我唔覺個分別大到可以減行車時間喎,架車快到好似 TP1095上斜keep 住行70咪又係要其他人送車尾,講得等車時間耐咗除咗係戇㞗偽善自撚私All for me 外都諗唔到有乜理由
城仔裝RAS當11米兩擔MCW咁渣
就快要開新post
有下期標題未

呢個幾好
開左fing尾嘅MMC 彎心未過中擔都扭得 超正
但分別就係城巴12800有RAS 而紅公司冇
咁969C就過到運吉 用12800都入得到天瑞總站
就快要開新post
有下期標題未

呢個幾好

沒有一隻狗是無辜的
連登巴膠怒屌狗西73X日常收車暨狗被鶳喜氣洋洋專區

加少少節日氣氛如何
同埋好少人搭
證明太和真係以前307C既客倉
其實幫輕咗307A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞