連登巴膠怒屌警渣開年TG暨202-0客量運櫈專區

1001 回覆
41 Like 2 Dislike
收$9.1咪平。當年42C/49X熱狗一齊收$6熱狗/$8冷馬。全冷個時已經平過一次,42C依家要$9.6
W1 已經暫停服務

其實我覺得張櫈先係大問題
新城嘅MMC避震都係差 但人地張櫈夠軟熟 變相係張櫈幫你避左震 你坐落去冇咁chok
但狗巴嗰啲 屌你老尾張櫈硬撚到 完美咁感受MMC嘅垃圾避震
其實就好似蛋咁 綠蛋橙蛋張垃圾櫈 明明蛋避震都算好 都可以坐到唔舒服 又頂頭
歐三蛋張櫈就正 但架車轉波好chok
唯一好少少係紅蛋..... 同埋 B8L....
願聞其詳

49X算平啦 所以荔廠先成日派啲牛肺車
係近兩三個月先肯派12800清下客
但係踢太多車出如心都會有問題,依家下繁條西線出荃灣開8分班 稍為一甩班 廣褔就溜後

下繁拿拿臨荃灣 大窩口分家最實際,將班梨木樹客送返俾36做 已經吉返唔小載客量 係狗西未必肯放棄呢舊肥豬肉
73X又收車
呢個講緊14年個區域性重組
249Y大致係而家249X,只係拉埋上黃泥頭
仲要係綠蛋,睇你點死
果個區域性重組係青沙轉乘上腦,咩都轉乘
最弱智係提出40X唔入阿公角但同時43X減班,咁富安反枱係正常不過...
B8L 有一堆係下層全窄椅
同埋個人覺得上層座椅椅背角度較直
B8L最白痴係上層窗口位個手柄
搞到靠窗果邊無咗三分一頭枕
精彩,大中打咗三個蛇餅,仲多人過平日朝早返工
綠蛋都無咁攞命,因為佢行距長D變個人左就位坐都仲可以;但MMC同橙蛋收到行距咁窄變左就唔到位
廣福道閘已頂
A23 真係,無人搭
今日大埔踩車見運櫈3號同75k 大約出最小8部12800
係咪271班佬仲未操車
今朝見到部202有3個客
已復航
22同23分別不大咁既?
完全唔同路喎
少少:
白石角入晒伙之後
我覺得43P 272S都可以全日
呢家全日個班次要求咁低,要做就肯定做到嘅
43P 半個鐘一班,4架車
272S 20分鐘一班,3-4部車

272S應該最易全日到,反正白石角去邊都要沙田/大學站,一站直出市區都有吸引力嘅
43P全日就要睇大學站情況拉
但狗西會想用大埔線開分支做,收大埔價高一級價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞