連登巴膠怒屌警渣開年TG暨202-0客量運櫈專區

1001 回覆
41 Like 2 Dislike
K廠出親都係豬,啪啪啪同橙蛋係好罕見。
31/235由高載變低載之後條龍長到排到安蔭條隊
班閪客唔識行最入
剩係識做門囗狗
可以揀的話上MMC又點話吖,上到車就係神仙啦
我區D廢區内師奶買送綫係廢到一個點
老九覺得連直梯都無資格用
名義上有直梯掛牌車
實際上日日鷄仔放題開架車你坐已經要偷笑
235掛AVBE係邊條柒頭諗出嚟
歐三躉都唔夠載嘅時候仲要整款最少凳嘅12米車出嚟
兼且上斜冇力
平時搭區內線掛雞,實情日日ADL/Dennis 放題
你應該係講緊238M雙層雞卦哈哈哈
我樓下堆特見雞係28座雞喳
坐親都Chok到屁股開花
有富豪B7已經要還神
樓樓樓上先有人話做巴膠搭車時坐感最重要

但連車都得上 無位坐,仲講咩坐感咁不切實際
71k果三部雙輪椅車就算,W3每日用3-4部12800就真係把撚

今日見271來回成10部直梯車,我都唔知上水廠啲高載車死撚哂去邊
咁係咪要退而求次由得啲車變運豬車先,咁不如要返大水塘 3+2

巴膠角度緊係啲車越好坐越好
載客量 舒適度 性能 三項平衝點咪要有囉,歐三躉咪做得齊 無車上食塵講咪舒適度

直梯車就係衰低載,所以屯廠咪當垃圾咁全數送哂出去市區 自已食高載車囉
要屌坐感,不如問下狗西只有極小數mmc 用薄L先?全數用薄L 車廂用黃燈 坐感已經升級唔小
8A/8P
假設你入機場影車,你面前嚟架黃車,
下班隔半粒鐘,咁你係咪等部紅車

橫掂都係,用呢啲櫈啦,一架12米坐200人不是夢
以E23出紅車嘅概率: 我表示唔介意等下架
上層太多座位: tilt test fail
上爆就唔好再兜到2046先上路
大把線有重組/P線化,做二三個站就上路加快回車
好過冇咁囉
唔買都買咗啦唔通劏晒佢咩
36座雞我覺得ok
89B-75
誇廠軌
可能263/269D運去沙田
屌你老母73X出荃灣15分鐘一架又企滿人
利申廣福道上
幾點又黎料?呢條西線port小日都唔得
中午見條西線好多班都係廣褔道上到爆車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞