連登巴膠怒屌警渣開年TG暨202-0客量運櫈專區

1001 回覆
41 Like 2 Dislike
廢到完全無印象
大沙出AVBW 行城隧線頂多係特見
ATR/ATE 就一定係荔腸掛牌
仲要食荔柴食到幾時
ATR都算,出ATE真係DLLM
特別係47X/48X繁忙時間荔腸成日出ATE
以前ATE常客43X,少出好多
沙田區城隧線只有43X班次正常 ,次城隧轉車站轉落荃灣,43X最快有車
直梯車係好,屯廠就唔會開倉大贈送咁送哂出市區廠啦

大線出直梯車無車上睇下班直梯車擁躉仲覺得爽唔爽
48x荔廠直頭用ATE做掛牌

條西線依家做埋梨木樹荃灣雙向流水,點會唔爆車 又開始經常甩班
「垃圾廢線」268X一見到有人喺大欖留後就即刻出部WN牌E6X清客
呢鋪真係執到
第一次見e21a都有升級服務
MU6285@91M
好撚嘈
呢排坐481B無咁嬲
班友究竟搭開咩線先會覺得直梯嘅存在無問題
上唔到車係應該叫巴士公司重組加班
唔係合理化將啲位改到變運豬車
作為巴膠 搭巴士舒服係最重要
利申 搭開嘅線極少頂閘,但係用埋啲臭閪ATENU 見到都唔想搭
頭站上自已有位坐咪得,中途站尾站無車上WFC

頭先2點幾搭SV1948@73x出荃灣 廣褔道又上到頂閘,整部直梯車黎俾人屌梗
當每日都瘋狂收車時,巴迷仲想巴士公司加班係咪有啲不切實際

既然加班不成就唯有轉大車加大載客量盡可能清左班客先,經常性溜後你估好過瘾
大家都做緊profit maximization要運豬咁塞最多人唔係問題,但唔該唔好俾張完全唔符合人體工學垃圾櫈......
7919?
狗西肯跟黃公司用薄L已經大大改善坐感
7591咋
咦我好似記錯車牌
市區 廢區内師奶買送綫
一堆荃葵青區內線,或荃灣-葵青線
個問題根本源自於亂派車

38A 71K呢啲線大撚把高載車喺度運空氣
九巴車長拒第二輛輪椅登車 被指情緒失控與家屬對罵

https://hk.news.appledaily.com/breaking/20200118/VHIZQL6TW6PGJE6XNZ4P4TCS7U/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞