連登巴膠怒屌警渣開年TG暨202-0客量運櫈專區

1001 回覆
41 Like 2 Dislike
103 竟然有開
最後一部(KW1624)12月20日退
#新巴城巴臨時交通安排 #公共交通情況
新巴2A, 2X, 8, 8H, 8P, 13, 15B, 15C, X15, X15R, 18P, 18X, 23, 25, 26, 27, 38, 42, 65, 81, 101, 104, 106, 109, 110, 111, 113, 115, 116, 590
城巴5B, 5X, 11, 12, 12A, 12M, 13, 25A, 40M, 102, 103, 118, 182, W1
⛔暫停服務
W1
好記得當年搭新出牌嘅 KV8210去出席阿嫲壽宴, 佢通常十一二月擺酒的
616個時112狂開特車
全部$9.8 紅隧去伊莉莎白大廈發到

btw 202有冇潛質做九龍版W1
無,等西隧免費先打和
W1 202
用車 2部 2部
客量 0 0
收入 $0 $0
支出 西隧$200 $0
以前掛過85C同81C
依家過咗屯廠
你唔慣你既事,而家令人有興趣閱讀第一頁從而參與討論係鐵一般事實
旺角開波第一時間止蝕
咁講真 2014年係度浦過頭果啲依家仲係度既都冇幾多個 我都開始飛住睇 同埋回覆一啲同巴膠野完全無關果啲(例:炮轟綠茶婊)

講真啦 依家唔係西波就係富豪大法啦 慌會出三芒星咩....
要搵三芒星咪去搭嶼巴冠忠外援班次囉
好多巴迷唔鍾意超豪,因為無力

但我幾鍾意,一來樓下條線加金就係2部超豪仲要用當時新落地車,可惜兩部都唔能夠掛到老,有個人情感;二來乘坐舒適度真係好過同期ATR好多(當然唔好坐中窄櫈車就得)
據講985A會加班,新巴係抽2A車做
早繁要坐新城平線真係要自求多福
呢個問題之前有巴打講過
其實係咪都要問東區抽架啦
換著自己集團城仔或者對面海載空都會一樣做法
因為大家都唔想做4蚊樓下堆線
各巴都唔想做平線客我有份講,上次計數果個都係我計
最近88X回程係抽82,基本上82同2A都係萬能抽
咁樣就唔會金剛棒式列表
原來巴打d圖係透明底
今朝#1仲心諗做咩d字咁淺色
利申 無用dark mode
可以加返個灰色底色嘅
其他線以前已經抽到盡啫,城記更加lean,得85, 8X, 19, 77 (,99)吊住嚟做
根據字軌安排,88X到藍灣半島私柴廠
可能方便下更接車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞