水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

牙Joe收到風有呢個post
諗起佢谷住谷住又要打書面語就笑咗

To Joe: 我唔係行家呀DNLM
點解講佢壞話就係行家?佢有讀心術定透視眼
即係講政府壞話就係外國勢力?
共產黨洗腦方式
屈指一算
Pristine.crystal
Twinkerqueen
Wongscrystal
水晶小鋪
Crystal_natural
Crystal_minishop
crystalplace
都比Joe哥抹黑追擊過joe哥個心點會唔累
真係癡線 人地都好努力經營自己鋪頭
佢就踩人地 覺得自己可以成為全行最佳?
睇唔起呢種人
有無detail
淨係知cystalplace wongs 天然水晶同水晶小舖

名石簡直係顛倒是非黑白既極致
開喺你附近都唔得水晶舖咁常見
之前佢仲喺太子, 就成日追擊同商場兩間舖, 嗰陣都覺得做生意洗唔洗咁貶低人... 有竸爭唔等如要唱人架, 自己話人就得, 網上比人講就話比人抹黑, 真心覺得品格好差
所以望都唔會望佢啲水晶一眼,岀面大把選擇
唔知係名石堂先定名石店先呢何
我去元朗個女仔幾nice喎 買咗條紅紋 $1300
唔貴 但質素一般 中學生適用
你買咩水晶?
如果想長久+你份人本身*唔係*火爆燥底可以試下帶紅紋石

如果個人本身脾氣一般般就帶月亮石或者紅碧璽比較合適啲
有冇人知藍磷灰石嘅五行屬性係咩?上網搵極都搵唔到資料
如果男仔想有愛情運應該戴乜
拉長石
養晶簇個底會有好多好細既晶牙仔
正常應該係平既石底
不過紫晶做假多數都係染色
白晶先多養晶
我冇睇開五行,因為我應該金木水火土都有戴,唔覺相沖會令自己黑仔左。不過之前睇過輪脈,大概就係以顏色去分。例如黑色對應海底輪,會有grounding能量令人有安全感d,而我有幾款黑色水晶網上都係寫類似功效。藍色唔記得係咪對應喉輪,有興趣你可以上網搵下
呢間野啲水晶質素好差
但又賣到天價
如果唔係都養唔到個店主肥肥白白啦
淘寶啦 其實香港啲水晶咪又係內地批發
重點係一樣質素既水晶淘寶平一半有多

6.8mm rmb148
睇多幾間格下價
間淘寶店整到好靚咁多數都係比較貴
細細仔冇咩人幫襯既多數啲性價比都好高
記得搵一物一圖 冇得簡既唔好買
Pinkland 個店主係偽黃,無去過遊行,呢半年仲返過大陸玩。
之後自己就捐少少錢,又鼓勵客人捐錢,扮黃。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞