水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我都唔太中意燒鼠尾既味,但燒完條白晶柱真係清好多
平時用開白晶柱幫水晶消磁,隔幾個月見白晶濁左先燒下鼠尾,所以用得好慢
係,背後狂講客事非
我上次去旺角買野,個MK妹係度講自己收兵啲嘢

去買嘢同個sales啱傾,買嘢都開心啲
名石旺角分店真係不了

咁絲打你之後轉咗去邊啲店買?
紫鋰輝?
想請教下鼠尾草係邊有得買?
如果燒又要點燒/淨化
級數同外觀既分別
綠色係最唔值錢
全紫+透+貓眼係最好既級別

睇左幾間唔同既超七
D超7都係好貴 8000-萬幾 有冇邊間巴絲打們覺得好?
呢d貴野 真係淘寶算 大把鋪頭開直播 平香港好多 又多靚野
我有朋友一對情侶上mk分店買紅紋石,過兩個星期再返去,班sales o曬咀話做乜佢地仲一齊到未散口德真係0分,咁當初做咩要賣紅紋石俾人地?係咪好想睇到人哋散,食花生?

而且早一年俾人踢爆過白晶簇係養晶,到依家都冇再賣過成日以為自己啲助手好叻,其實佗衰家。

依家爬完文打算去Crystalp_ _ _ _買。 名石堂唔洗話我打手我由網店買到你開兩間分店但從太子分店開始你就每日一直追擊其他同行,我同其他朋友都睇到煩。好小家
琴日買咗呢條紅紋 質素如何?
有冇邊間介紹?
主要唔識搞手繩 迫住香港買
CLS 真係貼錢買難受㗎喎
唔明點解仲會有咁多人持續去名石買
Crystalpxxxx我都想去睇
不過比較少去果頭要搵個時間專程去
超七無得貪平
黎買紅紋就係想感情好姐 唔通班sales已經占到佢地散硬荒謬
各位行家唔好再抹黑名石堂啦
老闆Joe話心好累

每日都拎岀黎笑 我都好累

我係睇依條片學識點穿架 唔好因爲改手圍而係香港買貴左
我都係睇呢條片 其實換線好簡單
唔貪平啊 不過係驚比人呃 比次一等貨我
訓練細妹幫我搞先
介紹就冇播 我都買過幾間 幾間都差唔多
主要都睇下邊條鍊啱眼緣
邊度有得買靚嘅黑曜石
嗯~ 你追求質素定能量先, 如果質素, 全紅無白紋又通透為之上等~
如果能量, 我戴緊嗰條嘅質素比你差, 有窿又多白紋, 但我戴左佢嗰人開心左, 諗野正面左, 所以我好鐘意自己嗰條紅紋~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞