水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有好多囉 但都係講眼嫁架
你要自己睇睇
換返條透線/桃紅線就好睇
唔用透明既
貔貅我以為係好似天鐵嗰啲重量上次有隻3cm拎上手 輕到好似無重量咁
搞到我有啲唔敢買
水晶還水晶,天鐵還天鐵,物料唔同

你話隻貔貅用金做就重

認真要介紹呢間深黃店
之前喺度買過好幾條水晶
曾經買過一條閃靈石係超級靚
大家如果去睇水晶可以去呢間睇吓
利申 唔係打手 打手死全家
桃紅線先正
金都應該冇天鐵咁重
邊間買, 幾靚, 想買返條
我係去旺角果間
金草莓有兩樣,一種係金草莓太陽石,一種係金草莓超七。
頂級金草莓超七價錢可以貴過頂級金草莓太陽石10倍以上。
而分辨兩隻金草莓好簡單,望落去閃既方式係唔同。
超七只係入面既礦物(雲母片)閃,冇礦物既位會望到透明既晶體,望落去既閃會比較立體,而太陽石望落去會係一種表面閃既,成粒都橙色,唔似超七有透明晶體。
金草莓超七顏色為橙色,亦都有人稱帶有紅色
雲母片既超七為金草莓超七, 亦都有人會叫呢隻做紅超七,一般情況下橙金草莓超七會貴過紅金草莓超七。
而橙金草莓超七會愈黎愈少,因為冇咩礦剩,所以要買既就早d買
學到野 真係唔該曬你
嚟緊諗住買返條太陽石
如果冇相熟既網店,千奇唔好去網店買,唔係既話,學費有排你交,就算幾高清既直播都好,肉眼睇同影相或者拍片都可以相差好遠,如果真係想買,可以去西九車仔檔度睇睇,我見d價錢對岩岩玩水晶既人黎講都幾好入手
好 唔該你 本身仲諗住係tb買 不過其實都會驚佢啲相p過

如果西九車仔檔 有無邊檔推薦 定其實檔檔都差唔多?
樓上#756果間,c_____p_____ , ig搵到詳細資料
tb除左單珠一粒一粒咁買,其餘都唔多滿意
好 真係唔該曬你 希望到時搵到條啱心水嘅
好彩上嚟問一問 如果唔係可能又中伏
所以話網上睇相 信半成好啦
靠個人經驗啦 10間有8間都p色

幫手推一推 條S7就係係佢地度買
當然同唔到咁多位既超貴價超靚S7比
但新手算好滿意 性價比不錯
試過買10.5mm嘅散珠,
佢話得10mm, 但係好撚平
諗住都差唔係好遠,應該穿埋佢唔覺眼
點知佢比9.5嘅我,完全用唔到
10mm變9.5mm 咁都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞