水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我當時新手第一條紫水晶就係佢度買,細珠夢幻紫晶黎,唔通透有白紋,但賣差唔多400,後來先知紫水晶應該深紫同通透d先值呢個價。佢既月亮睇落都普通,覺得黃店有其他性價比高d既可以幫襯
同意月亮石有其他舖性價比高啲,但係我覺得佢嘅月亮石真係幾有效人緣感情都有好咗
有無其他性價比高啲既黃店推薦
好耐之前有係佢個到買過紫晶小狐同超七
但我覺得依加睇番 條超七唔值500幾
功效黎講對當時既我無咩用 可能feel唔到
小心人地話你抹黑呀
月亮石我唔係太有研究,見過黃店pristine係幾靚,不過唔知價錢,佢每個月都入新貨,你可以ig睇過佢有冇入貨,睇岩可以inbox佢問下。
另外,上個po熱門回覆都有一堆黃店list,可以參考下。
我覺得水晶功效係輔助性,唔會太依賴,不過有時會感受到水晶既能量,覺得有能量既水晶睇落都有靈氣d同戴得開心d。同埋我覺得水晶能量勁唔等如價錢貴,所以緊係買d性價比高又靚既水晶啦,慳埋慳埋又夠錢買多幾條
近排對金草莓同彼德石有啲興趣
但唔識睇點先為之靚 金草莓又間間講既功效唔同
好苦惱
頭先入時X望吓
食水真係深到
一舊半隻手掌大 應該$2XX-3XX嘅白晶簇
佢標千七
彼得石你覺得靚就得,粒粒嘅紋都唔同
最緊要唔打燈睇實物,間間ig d相p到完全唔同色
個人鐘意全藍
我以前都喺時X買左條黑碧400幾, 當時仲要有睇過其他水晶店好似晶之X同緣X都係差唔多價錢, 以為碧壐就係咁貴, 後來至知原來黑碧係平一截
見到有啲有貓眼好正
最近有去過名石元朗店和旺角店買野
認同旺角店員態度閪,元朗店正常
旺角店有個sales好mk,咁都收到兵,我眼都突埋

我大約4,5年前開始買水晶
中間停左一排無買和戴
而家想重新戴返
原來中間名石堂發生過咁多野
咁我以後唔會再去幫襯

Crystalfxxx,花菇我一開始已覺得係伏和呃錢
然後有間ig shop又係以前已經覺得態度閪到暈
叫twxxxxx quxxx
跟住尋日上佢ig睇下佢執咗未
屌,短短幾年,個店主直頭變左大陸人咁
大量蝗語

覺得做生意有禮貌係好基本
除左水晶質素外我會睇埋店主性格
閪人不了
400幾算你好彩
adela?
請問有無人買過 vanfungems
見佢成日有$99 水晶鏈同埋係做開批發

名石老闆:心好累,大家可以給點意見不?
一班買家講真話就俾佢話係行家
牙Joe你唔好發癲啦大陸仔
僞黃可恥
我有影低
正式宣布:對名石既就係行家
JOE又可以繼續扮演受害者
開心share
typo*對名石有意見既
又圍爐 咁你抹黑人地又點計先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞