水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
一入左水晶坑就覺得條條水晶既功效同外觀都好吸引,但有時真係會突然特別想買某隻水晶,然後好快就會喺水晶店睇岩買到
可能懷疑遺禁品,我試過淘冰袖就係話網絡擠爆稍後再試,唔俾我付款
好耐之前上過去 唔知係咪因為氣場問題 我見到個男人個樣好想走
我都係,例如呢排失眠,就會特別想睇改善失眠嘅晶
最近去左prxxxxxx,佢番左好多月亮石,
3xx左右果啲已經靚過我之前另一間買
月亮石我有一條手鏈一個吊咀
其實只要自己負擔到,開心就好
Me too~ 港島人 不過可以順便試埋海南雞同喇沙
咁你可以考慮下蜜蠟啊,可以安神,能量又溫和,戴喺手好輕好岩訓住戴。如果係因為平時壓力大,可以搵下吸負能量既水晶,同埋做下運動減壓啦,會有幫助架!
好靚
淘寶邊間買
多謝你呢2晚滴左精油,好瞓咗啲
蜜蠟唔知邊度有?
吸負的水晶我唔係好駕馭到
試過戴黑碧,會係咁釋放負能量
(例如聽call,hold線時,罵到個有J閪客痴線差啲想唔hold線直接開拖)
港島的確唔多覺有CP值高嘅水晶舖
以前初入坑時去過cwb 搵exxx占卜時順便買了粒原石
最近回坑見到crystalpxxxx 賣同一款原石,平80元
仲要呢幾年間水晶升了值
所以我覺得 cwb果度真係食水深
絲打係咪係葵芳個間買?
唔係啊~~ 我係尖沙咀買架
想問吓,葵芳嗰間質素如何?
蜜蠟好少實體店有,我都係上網買多,你可以睇下ig manyjewels,佢好似有得訂,同埋d款幾特別。
本身我都唔覺自己戴黑碧有咩分別,但你咁講,我先諗起以前由一開頭做cs比客恰,之後機緣巧合下買左黑碧,後來識點耍走佢地,我仲諗住自己累積經驗多左識點處理,可能條水晶都不知不覺幫左我
咦...
「店員」會按個人需要,串一條水晶鏈比你?
(次次差唔都要成千蚊先埋到單...?
左入右出

應該係左
葵芳有幾間 爭鮮條巷個間我覺得佢麻麻
另外有間話有興趣可以睇八字 我覺得佢唔貴質素ok
老闆都好態度 最重要佢黃店唻 不過款就唔夠出面咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞