水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
好,多謝指教
其實我本來都冇鬧人
不過有人話我like自己既留言 又話咩一睇就知我撐緊
如果上網話完人又唔洗負責 咁你地理得我話人賣膠珠?我洗咩為我自己講既野負責 賠咩錢?某d偽善撚咪同我一樣
我有買白晶簇淨化啊 另外都有紫晶簇養下啲光
好奇問下白晶簇同超七有冇相?同埋超七有得養光嗎?以為長石類水晶先得
我都係睇之前有晶友講 好似話可以令超7閃啲
順便貼埋條月亮 尋晚最後都係淘左條新既不過

見到西九車仔檔好有良心,喺口罩難求既時候比客人拎

帶紅紋石真係會燥底,燥到我覺得自己煩
謝謝回覆🙏🏻 睇相好似幾好咁
喺澳洲見到啲一粒粒嘅虎眼石幾靚.買咗幾粒但唔知有咩用是咪就咁搵個地方擺係度就得.收藏嘅話.求指教
仲要已經夾咗月亮石帶,有無建議?
想買個細細個既晶簇, 有無介紹?
淘寶得唔得
想問冇有人買過呢間?知唔知佢條s7好唔好
又或者有冇其他s7推介
睇圖質素超差
如果接受到淘寶可以去熊家睇吓(姐係以前超七珠寶)
再唔係去西九/pristine
有冇邊啲係有設計嘅?因為主要唔想帶啲太傳統嘅其實都係因為貪靚先去睇呢一間
唔好帶啦紅紋真係唔係個個都岩
我自己都帶唔到
The one 見過設計款嘅超七!
Stellax crystal 都有
好彩淨係買咗粒吊墜其他水晶又唔見反應咁大
個人成日都覺得無咩動力同目標 好容易懶散同埋拖延啲嘢黎做 可以戴啲咩水晶改善下?
彼得?
但係原來呢條先500蚊⋯係咪好伏
我之前同你一樣,紅紋+月亮都照燥底(可能因為仲有戴金草莓)
之後試了藍紋瑪瑙+紅紋+摩根,覺得無咁燥
試下夾摩根用先
我見pristine 都有設計款,佢好似有條line叫pieces, 係用南美蠟線同水晶編織,你可以睇下有冇超七款

我有日見到Fb 有 土豪手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞