水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
牛奶馬粉個價錢唔值呢個價啊, 個名雖然改得好好聽, 但馬粉係透潤個價錢會比較貴. 你可以去第間買啦, 見過其他IG shop有.
唔知你係咪唔中意好似莫粉咁太淺色睇到條線, 定唔中意晶體透既水晶. 如果純粹係色既問題, 其實馬粉靚既都有好似冰種紅紋咁深既粉紅色, 因為比較深色, 就算晶體比較透, 用透線就唔會好顯眼.
紫晶簇天然架, 我上去睇過, 睇圖唔係好肯定係咪細過手掌.
如果係咁細, 價錢相對算貴少少, 不過佢好紫而且之前見過能量都幾好.
始終買黎消磁充電既, 買得平但又淺紫又薄紫晶質既, 弱能量就冇用.
星光馬粉我覺得都算偏貴, 不過張相睇落隻色都算唔錯.
我係純粹色既問題 我自己覺得下圖呢啲透線好肉酸
我唔係要實色但要透得嚟睇到粒水晶咩色
唯有再睇多幾間黄店
咁細個都4百幾 咁晶洞咁大個千幾咪好抵
Btw呢間野態度好好 問過幾間呢間幾好態度
我諗我可能會幫襯呢間
留名 呢間野態度好好 就算貴啲都想幫襯佢
千幾買到紫晶洞嗎?擺唔擺得入手鏈?
喺度買過拉利瑪同紫牙烏真係覺得好好,之前有晶友講過買左白晶簇擺完d鏈真係靚左,所以貴d我都喺度買
咁我諗你應該中意下圖呢種馬粉,晶體好果凍好靚,價錢都幾貴,但實體店好似冇咩見過有呢種質素。
利申:喺ig見到,借圖一用,唔係賣廣告

睇過黑銀鈦算多礦但多棉,呢個價算係咁
如果鐘意清底應該唔啱你
唔知呀我剩係睇圖 我諗最細果個應該就係千幾蚊果個 應該落得落一條手鏈
係淘寶既?
岩睇返crystalplace真係好平喎 牛奶馬粉11.2mm個啲都係百幾蚊
想問吓有邊度嘅月亮石同紅紋係高質能量高嘅
新手入坑追晒所有post都唔知邊間係比較好
之前喺akulx入過條$1000左右嘅月亮石加小狐,感覺好似冇咩效咁
我冇用淘寶啊,張圖係ig截落黎,偶爾見有ig shop賣
你去車仔檔望下 or wongs
同埋水晶都係心理作用
我當裝飾品
好似啲人買pandora咁
唔洗太介懷
唔知佢之前極品果幾條點樣
但係上一批都有棉
我自己有條清底嘅
所以我個人覺得算多棉
不過佢個價錢=我買幾粒散珠
所以算係咁

黑銀鈦個價同超七差唔多
已經冇黑七咁癲
一路追咗咁耐
覺得有啲人真係幾煩
恃住自己玩多幾年水晶就成日踩呢樣踩嗰樣
未搞清楚就話人
啲語氣好似得佢識野咁

自己玩咗唔係好耐
但有研究埋唔同舖頭同係咁易睇吓五行/脈輪
周圍都會去比較吓 其實水晶平有平買貴有貴買啫?
大家需求同budget唔同
性價比OK自己接受到咪得

Btw
Crystal place出咗post解釋咗黑金七係乜
我淨係幫襯過佢買吊墜
我亦本身唔知黑金七係咩
不過如果人地最後出到證書
話人黑店嗰啲真係要諗吓自己係咪太武斷

非打手
純粹想正正常常有個channel分享同討論水晶
我覺得西九2樓車仔檔同pristine都好, 其實你有追都見到好多人推呢兩間, 佢地都多入月亮, 你可以睇下佢地ig
都係不過唔係去到冇辦法都唔會依賴水晶
但係樓上有講係好初階嘅, 有望過車仔檔真係平但我驚作用唔大 所以先決定唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞