水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
黑7麻麻,紫7會鍾意d
最top係咪會叫做收藏級?
收藏級多數會多d黑七 成條睇落會黑d 你未必中意
香港黎講咪合理
淘咪可以平多一兩千
今晚直播下先

我講8k買頂級已經係預你買10.5
有冇店推介

我都冇話買開邊間 睇啱就買
好的 多謝賜教
想請教下
下年沖太歲,最近已經明顯黑仔左想買定新水晶傍下身轉下運
應該買黑髮?黑曜?太陽石?定有冇其他推薦?

利申:女仔,已有S7, 上網check過五行屬水,喜金
其實上個post #370 有人講過, 不過最近都發現多左, 整合下黃店list 先:
Pristine crystal - 612 85 101 罷工
Crystal place - 612 85 101 罷工 + 捐錢俾星火
Adela jewellery hk - 612 85 2/9-3/9 罷工 +捐錢俾星火
The msn shop - 經常於有遊行日子罷工 612 85 101基本啦
mehmehstone 101 罷工 + 義賣捐錢比星火
crystal_bear 612 罷工
soul.of.crystal 1111罷工 + 元旦遊行文宣
歡迎大家補充
我自己首推pristine同crystalplace
無研究開五行, 但之前睇過黑金星對犯太歲有幫助, 你可以睇下. 想問下係點check自己五行?
黑金星我未聽過,但一google 只係睇到係名石堂。。。

我都係google查,呢個網結果有出五行同喜神
http://tw.5d8z.com/CAB5.htm
係咪即係黑銀線定金太陽?有時自己都睇到有啲亂
名石堂買10.X mm 600蚊會唔會買貴左?
你買咩先得咖
摩根啊
睇下
係我自己記錯,應該係黑太陽

好貴
金草莓
得罪講句,摩根水晶黎講價錢比較平
呢條仲要一半以上爆咗咁款間舖好搵笨喎
有無tg?我有條9.7 超七有無興趣望下?
https://t.me/YY0518
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞