水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
12k,買既時候好肉赤
有無巴絲去過msn shop 買水晶?質素如何?
有冇人有睇水晶能量的舖頭推薦?我有1x件水晶想搵個好嘅師傅檢測佢地嘅能量狀態
買左唔後悔咪得
我都買左條又係12k 送緊黎
原來有唔少人都因為名xx無口德而唔幫襯
以前都係佢舖頭放底唔少
依家Ig都unfollow埋....
覺得pristine環境同水晶都好好,我諗佢有淨化開,每次入去都好舒服。買過唔同級數水晶,靚既都真係比較貴,所以我都係買入門或者中價級,能量好好,外觀係冇頂級咁靚,但我都滿足既。
以前我成日黎m都勁痛,喺佢度買左條紫牙烏,黎親都會戴,真係會冇咁痛。不過我自己都乖左飲少左凍野,但戒唔到食生冷野
佢睇落唔係好紫,不過好通透好令

另外西九車仔檔,旺中3樓近新之城通道,adela都ok,但非繁忙時間去睇會舒服d。但我覺得有時氣場都人夾人,可能我中意既舖其他人會覺得麻麻,你可以參考下
想知係擺白晶簇先定紫晶先
隨心啦 每個人習慣唔同 冇rules
Thank you 絲打
驚係充完磁之後淨化會等於乜都無做過
消磁嘅話白晶柱得唔得?定一定要晶簇架?
性格比幾高同有好多貨揀
老細好好人架
有無巴絲去過msn shop 買水晶?質素如何?
性價比幾高同有好多貨揀
老細好好人架
消磁好多方法,唔一定晶簇架,我都係用白晶柱。但有d白晶柱係一大舊晶打磨成柱既樣,如果信能量,原生形態已經係晶柱會比較好
多謝指點。因為我唔識分養晶,所以先諗住買晶柱。晶柱係咪全部都天然架?
見到間嘢幾黃 想懲罰下
買過個晶簇啦
幾多mm? 10mm 5600$到?
晶簇同晶柱都有養晶,晶簇要留意個底有冇細細粒吉手晶牙仔,晶柱就睇有冇生長紋,通常有共生礦都係天然,因為養晶做唔到呢個效果
咁我留意吓先,唔該哂:)
想問下大家,有機寶石例如蜜蠟,珍珠同珊瑚會消磁淨化嗎?
del晒post唔緊要
大家可以重溫下黑店名石堂賣養晶
唔係呱 我睇睇絲打你推薦個間先,我第一次係廟街試咗間占卜都幾準,測中感情關係同性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞