水晶撚入黎 (7)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
係我講野衝動左 唔關你事
我都應該諗清諗楚先講

同一品種嘅水晶,唔同顏色嘅稀有程度唔同
價錢有分別好正常,唔關次唔次等事呀?
睇自己鐘意咩顏色架姐,
你唔鐘意黑金超七隻色,都唔洗咁屈人嘅

上面有個回覆已經有做證書嘅價錢,
真係有心嘅上網查都查到
2月中等睇結果
你地會唔會幫水晶消毒?
帶足一日出街好似好污糟
如果唔清潔會好多細菌咁

我會用酒精/消毒濕紙巾抺
呢排仲要武漢肺炎 出完街一定清潔
會唔會太誇張

(利:本人少少潔癖
係。。。買過一次真係幾劣
之前係crystalfaxx網購左月亮石
新手第一眼都覺得ok既
但同埋條自己親身去揀既S7比較
拎上手條S7既能量都明顯強好多
愈睇得多其他 自己果條啲棉多到都開始睇唔順眼
明明買過千價位 上淘寶睇咁既質素幾百蚊就有

依家心思思想買過條
淘寶真係抵好多
想問下大家隔住部電話其實做唔做到合眼緣睇下條水晶同你夾唔夾呢樣野?
你有冇再洗下佢? 你個洞有鈦好靚!
"我都好奇過黑金超七係咩黎"
其實你自己都唔知咩黎 心裡都有懷疑係真係假啦
我只係講左你地部分人心裡面個句
唔好搶道德高地仲要不停抽水 好噁心
我都已經認左我太衝動講錯野 衰左我自己都為我講既野負責返
不過你地黎黎去去都係講咩值唔值好主觀 靚唔靚睇自己中意之類 上面有人講邊到邊間店賣得貴 唔值 又唔見你地出黎屌下既?
人有好奇心好正常
車仔舖水晶真定假,我自己都有保留
因為佢賣白貓眼 白石膏都講到有功效
而且之前有朋友買過..
總之,消費者應該要自行分析,保持獨立思考,唔好人云亦云。
利申 翻賣水晶既工
發曬癲做乜你係車仔舖老闆?
理性討論啦
痴撚線 駁唔到就死雞撐飯蓋
仲用埋啲成蟲logic, 自己仆街就拉全世界落水

係本身唔知超七有黑金呢隻色~唔會好似你咁多揣測喎。
你依家係屈佢地拎其他品種嘅水晶扮超七,
藉此抬高個價黎賣

自己睇下幾多人本身mon post,都睇唔過眼出黎話你~
唔阻住其他人討論啦,
事實勝於雄辯,2月中見
其實你呢種態度真係好討厭
口講會道歉 但每個回覆都仲不停反駁緊 撐緊
本身都廢事覆你
但你仲不停撐不停馬後炮 拖埋人落水
就算其他人未聽過黑金七係乜 有冇人好似你咁一口咬定係拎第二種水晶昆人吖?
仲問我邊個位睇字都知你覺得自己乜都識
其實你每個post都顯示到你有幾自我中心
唔係淨係講緊今次件事

同埋你唔好再like返自己啲回覆啦 一睇就知你撐緊啦

講多次我唔係打手 冇同任何水晶舖有交情
只不過想正正常常欣賞吓其他人嘅水晶
覆埋你今次我唔會再覆
買開大珠 細珠咁細又好似幾好睇
你有冇追po?我係車仔店老闆?
我都覺得8mm係最好戴
男戴8mm會唔會細
我戴緊11 mm 想戴多條都唔得
我就真係想問下我駁唔到d咩 我都已經知講自己衝動講錯野
但原來你都只係為左講贏人地而講?
咁你又駁唔駁到 點解上面有人話唔值 垃圾賣過萬之類唔見有人屌?因為上面講既唔係黃店? 咁你地到底對人定對事

想請教下碧璽,深淺色由圖一至圖三比應該邊種靚?
同埋三種d 價錢同功效上大約會差幾多?
Thx
我諗戴上手你自己順眼啦
我覺得有時深色同淺色水晶戴上手 明明同一個size望落都唔同feel
不過我手都幼㗎 我戴唔到太粗
其實多棉會唔會係因為冇淨化?我以前都有粒閃靈鑽好多棉,後來買左鼠尾淨化清左好多
我自己經驗,網上買始終冇親身咁好,因為人地打哂燈又調哂色勁靚咁。以前阿拉善瑪瑙同鹽源瑪瑙未有實體店賣,我都係上網買,落差太大收到果下都幾失望。自己最中意既水晶都係實體店摸上手㨂番黎嗰條
其實你地個個都係針對我講錯野話有機會銅髮扮超七黎屌 不過完全冇回應過我既質疑 咁你想繼續出黎抽水咪抽
但係你有冇為過自己既言論負責?如果我證明我冇like過自己留言 你係咪要出黎負返責任?咩叫一睇就知你撐緊 我都認左錯 我係講錯野
講句咩覆埋今次唔再覆 咁咪反映左你本身係一個咩人囉 偽善撚 出黎屌兩句又縮返埋 收一收皮啦
圖一唔值錢 如果有budget就唔好買
本來諗住車仔檔都出證書已經件事落幕,其實如果真係道歉有誠意,人地都出到超七做咩仲要質疑係咪質素差?
大家可能都係鄧店主唔抵,始終話人用其他晶扮超七貴價賣係好嚴重既指控,佢本身已經算係性價比好高,見樓上仲有人話佢賣白石膏都講有功效,但平時佢description 打得好短冇講功效架喎,唔知做咩人地正正經經做生意都被針對,定係搞錯左另一間舖。
其實超七有貴有平,佢賣得冇咁貴唔代表佢係低質或者假,有人覺得二千買條水晶係貴,亦有人比成萬蚊買心頭好,大家都係分享同請教下,搞到依加罵戰咁何必呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞