Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
點解PolyU要親身拎文件上去登記 無啦啦要請半日假
兩個報曬
估唔到in完幾日後有offer 好似好兒戲咁
恭喜咩科
我今日in完, 快啲出offer比我啦
打去問條hotline永遠唔通
有無bse 同學
Ching 交左錢未
聽人講話如果係合適就出得好快 我係in完2日working days 就收到
Programme Director 有叫我過2、3日就check下status
我係凌晨收到offer email好突然
交咗 等唔到hku offer
Ching讀poly?
我讀過polyu counselling, 有個core subject係social policy, 個lecturer係哈佛畢業... 我唔知佢仲有冇教, 但當年佢教得好好!

Poly係好嘢嚟架, 同學質素亦都超高, 做group project唔會俾d爛組員激到嘔血... 好好珍惜

(讀過另一間比Poly低banding嘅U嘅master course, 俾d冇心讀又冇料嘅組員激到嘔血)
其實今年entry level MPT 會唔會開😂
咁勁 希望佢仲係到教啦

組員真係好睇彩數🙈
Hku成日都好大牌 最遲永遠都係佢 唔驚冇人讀
其實上年intake果班人 有無上過堂
讀Full time果班好慘
我交晒所有transcript,有啲學校講明要有bachelor degree,個master只會當bonus,一定會睇返bachelor 成績
我有同事讀緊 見佢係都上過半個sem堂 之後就停課
Why?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞